reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczynki myślę się suplementowac Humavitem, czytałam opracowanie naukowe, gdzie piszą o dobrych wynikach po suplementacji co wy na to? Skład to b 6 b12 biotyna i kwas foliowy?

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pomocy! Wlasnie bylam w toalecie i na wkladce razem z zelem crinone ktory wyplynal byla wymieszana taka jakby dosyć dluga gruba nitka czarnobrazowego koloru co to moze byc [emoji20] tak sie boje [emoji22] miala ktoras tak?

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Doktorka powiedziała żebym oprócz spraw toaletowych i jedzenia nie ruszała się z łóżka...Więc staram się stosować do zaleceń...Dzieciaki są dla mnie najważniejsze teraz.
Dokładnie, tez bym leżała. Zresztą w jednej z naturalnych ciąż miałam leżeć i trudno. Szlag mnie trafiał ale grzecznie gnilam w wyrku

[emoji127] 28.10.2017

reklama
Do góry