adunnnia90
Fanka BB :)
I u mnie tak bylo przy pierwszym transferze...U mnie też... powiedział że jest na szóstkę...
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
I u mnie tak bylo przy pierwszym transferze...U mnie też... powiedział że jest na szóstkę...
Super . A jak się czujesz?U mnie wszystko w porządku. Maluchy mają już po 1,10 i 1,12 cm. Słyszałam serduszka[emoji7] [emoji7]
Na pewno bedzie dobrze!no witam dziewczyny.dzisiaj sie juz lepiej czuje psychicznie kochane mam 2 mrozaczki wiec probowac bedziemy napewno....mam tylko nadzieje,ze moje mrozaczki przezyja rozmrazanie.... na nastepna procedure in vitro w calosci narazie nas nie stac wiec mrozaczki to jedyna szansa....
Mam nadzieję że nic nie stanie mi na drodze, zeby podejść w tym cyklu.Przykro mi bardzo. Ściskam mocno. Głowa do góry następnym razem damy radę!
Podchodzisz od razu?
Gratulacje kochana!!!!!!!!!! Czekałam z niecierpliwoscia na Twoj wynik!!! Ale sie ciesze
Nie mam lekarza, żeby mi wypisał receptę na Crinone, a mój ginekolog przyjmuje teraz w poniedziałek została mi jedna ampułka kurde może jutro zadzwonię do apteki przy klinice i powiem, że receptę dostarczę w poniedziałek nie wiem, czy się zgodzą kurde nie wiem co robić tego estrofemu też mam już nie braćJa, bym Tez nie odstawiała leków, u mnie dzieś progesteron 67ng/ml i biorę leki dalej 3×4 dowcipnie 3×4 podjęzykowo i 1×prolutex 3×1 estrofem tylko ja mam tego krwiaka i lekarka mówiła że może przy następnej wizycie będziemy pomału odstawiać .a progesteron też nie powoduje skurczy macicy.może skonsultuj to z jakimś innym zaufanych lekarzem. Jak dla mnie to jest ryzyko tym bardziej ,że masz dwa bąbelki❤❤