reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
reklama
Ja, bym Tez nie odstawiała leków, u mnie dzieś progesteron 67ng/ml i biorę leki dalej 3×4 dowcipnie 3×4 podjęzykowo i 1×prolutex 3×1 estrofem tylko ja mam tego krwiaka i lekarka mówiła że może przy następnej wizycie będziemy pomału odstawiać .a progesteron też nie powoduje skurczy macicy.może skonsultuj to z jakimś innym zaufanych lekarzem. Jak dla mnie to jest ryzyko tym bardziej ,że masz dwa bąbelki❤❤
Nie mam lekarza, żeby mi wypisał receptę na Crinone, a mój ginekolog przyjmuje teraz w poniedziałek została mi jedna ampułka kurde może jutro zadzwonię do apteki przy klinice i powiem, że receptę dostarczę w poniedziałek nie wiem, czy się zgodzą kurde nie wiem co robić tego estrofemu też mam już nie brać

Do góry