reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Lola- mi również jest bardzo przykro dla Roxii, ale niestety czy się zrobi betę, czy test może to każdą z nas spotkać :-(, my sami z M to tak na razie boimy się tak do końca uwierzyć, bo na tym etapie może się jeszcze wszystko wydarzyć, ale wiem, że trzeba wierzyć i być dobrej myśli:tak::tak::tak:

reklama
Lola2016 witaj na forum.Jutro jakbyś teścik zrobila , to już by na pewno pokazał-ale rozumiem Twoje obawy tylko ja Ty wytrzymasz do poniedziałku?
domi123 równiez witaj na forum. Ja niestety nie pomogę jeśli chodzi o klinikę, ale jeśli się nie mylę, to Lolitka w Białym miała ivf więc pewnie się odezwie.

Mialam mieć protokół krótki ze wzgledu na niskie Amh ( żeby wyprodukować mniej jajeczek ale lepszej jakości). Jednak gdy przyleciałam do Polski żeby rozpocząć któtki protokół zrobilam badania w 4dc -FSH,LH itd i wyszlo mi bardzo wysokie Fsh podczas gdy zawsze miałam calkiem ok . Wtedy lekarz zmienil mi protokól na długi .... Zaczęlam od wyciszania antykami , potem zatrzyki gonapeptyl itd.

Witam nowe staraczki domi123 i Lola216:-) życzę powodzenia i trzymam za Was kciuki:tak:
Lola ja mieszkam w Szkocji, Edinburgh dokładnie. Ivf miałam refundowane i czekałam 1,5 roku:sorry: Niestety jak widać na moim przykładzie dwie kreski na teście i pozytywna beta nie zawsze są gwarancją sukcesu, ale mam nadzieję ze jestem jakimś wyjątkiem i żadej z Was take coś się nie przytrafi, nie życzę tego nikomu:no: Trzeba mieć nadzieję, ze bedzie dobrze, trzymam za Was wszystkie mocno kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&:-)
Noelka Ty też tutaj????;-)

Widzę że jest tu trochę takich "tajniackich" dziewuszek które czytają i się nie udzielają:-p Kto tam jeszce się czai hmmm??? ujawniać się...;-)

Roxii tak podczytuje:) ,kiedys szukalam info na temat invitro w UK i tu trafilam na Ciebie a pozniej zobaczylam, ze tez piszesz na staraczkach w UK:)
sledze kilka watkow, informacji na temat zaciazenia nigdy nie za wiele:)

reklama
Lola- jutro jadę na pierwszą betę w poniedziałek na drugą i tak naprawdę odetchnę chyba w poniedziałek jak będzie wsio git
Roxii- ja wierzę, że Tobie uda się już następnym razem tak na stówę!!!!!

Do góry