reklama
U mnie w tym roku jedna siostra właśnie urodziła, druga we wrześniu, a w maju bratowa mojego męża. Popłakałam nie raz, ale zawzięłam się i powiedziałam sobie, że też będę w tym roku w ciąży i udało sie. Dużo daje nastawienie psychiczne. Już nawet nie pozytywne myślenie, ale takie dosłowne wmawianie naszemu mózgowi, że będzie tak, a nie inaczej.kochana nie mów tak będzie Oki, może ty też za miesiąc będziesz w ciąży, ja miałam to samo jak moje przyjaciółki mówiły mi, że są w ciąży z jedną straciłam kontakt całkiem dlatego, że była w ciąży nie mogłam się z tym pogodzić .A teraz chce tylko, żeby na usg było słychać serducha, żeby było wszytko ok i chce powiedzieć całemu światu, że ja wkoncu jestem w ciszy. Kochana jesxze chwila jesxze moment i ty tez tej swojej przyjaciółce powiesz, wiesz ja też jestem w ciąży :-) życzę Ci tego z całego serca
![](/forum/proxy.php?image=http%3A%2F%2Ffajnamama.pl%2Fsuwaczki%2F3y0rmda.png&hash=7a8402c6dd79e41536c5bd03e6aaf1b7)
mery86
Fanka BB :)
Oska305 ty jesteś z Lublina z Ovum prawda?[emoji4]U mnie w tym roku jedna siostra właśnie urodziła, druga we wrześniu, a w maju bratowa mojego męża. Popłakałam nie raz, ale zawzięłam się i powiedziałam sobie, że też będę w tym roku w ciąży i udało sie. Dużo daje nastawienie psychiczne. Już nawet nie pozytywne myślenie, ale takie dosłowne wmawianie naszemu mózgowi, że będzie tak, a nie inaczej.
![]()
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mala218
Aktywna w BB
Ja tez właśnie sie zastanawiam i chciałabym od razu
Ja w lutym miałam punkcje i niestety hiperstymulacje.Ciezko ja przeszłam jednak chciałam spróbować. Bałam się że organizm nie bd na tyle silny,ale się udało.
Emilianka6966
Ile zarodków miałaś podane ?Ja w lutym miałam punkcje i niestety hiperstymulacje.Ciezko ja przeszłam jednak chciałam spróbować. Bałam się że organizm nie bd na tyle silny,ale się udało.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Justyna3007
odrazu w nastepnym cylku po punkcji miałaś transfer czy w tym samym ?Ja w lutym miałam punkcje i niestety hiperstymulacje.Ciezko ja przeszłam jednak chciałam spróbować. Bałam się że organizm nie bd na tyle silny,ale się udało.
Mala218
Aktywna w BB
Jeden 5 dniowy
Mala218
Aktywna w BB
odrazu w nastepnym cylku po punkcji miałaś transfer czy w tym samym ?
Zaraz w następnym podchodzilam do crio
Justyna3007
Zaraz w następnym podchodzilam do crio
własnie mam dylemat bo tez miałam hiperstymulacje przeszłam ją w sumie dobrze bez żadnych bóli tylko miałam płyn w zatoce i powiększone jajniki i wysoki e2.Pani dr mówiła że możemy spróbować jeszcze w kwietniu ale lepiej bedzie jak podejdę w maju bo wszystko się ureguluje sama nie wiem co mam robic?Chciałabym mieć to już za sobą
reklama
Mala218
Aktywna w BB
własnie mam dylemat bo tez miałam hiperstymulacje przeszłam ją w sumie dobrze bez żadnych bóli tylko miałam płyn w zatoce i powiększone jajniki i wysoki e2.Pani dr mówiła że możemy spróbować jeszcze w kwietniu ale lepiej bedzie jak podejdę w maju bo wszystko się ureguluje sama nie wiem co mam robic?Chciałabym mieć to już za sobą![]()
Wiem że decyzja jest trudna i masz obawy.
Ja podchodzilam bo mój Dr od 20.04 idzie na miesięczny urlop.Stad ta decyzja że próbujemy odrazu.
Podziel się: