reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

@Roksii89, masz rację. Badania tarczycy są bardzo ważne,szczególnie na początkowym etapie ciąży. Masz jakieś problemy z tarczyca? Hashimoto? Nad lub niedoczynność?
Badania masz w normie. Tsh w ciąży uznaje się w PL za prawidłowe jeśli nie przekracza 2.5 . Ja obecnie jestem w 28tc i tsh+ft4 badam co miesiąc na wizycie.
I nie martw się, bo tsh potrafi w ciąży mocno skakać :) Ja w jednym miesiącu miałam 2.2 a za 3 tyg było już 1.38 ;)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Nigdy nie miałam stwierdzonego hashimoto, miesiąc przed transferem zrobiłam tsh i wyszło 3,60 jakoś tak i dziewczyny dały mi tu znać, że nie mogę mieć takiego tsh do transferu, więc z wywalonym językiem szukałam endokrynologa i w miesiąc spadło mi do 1,15 i teraz po pozytywnej becie 1,67
Ft3 3,21
Ft4 1,51
I nie wiem, czy to dobrze, czy źle bo endokrynologa mam dopiero za miesiąc i się martwię bo wiem, że to bardzo ważne w ciąży

reklama
1491540352-aaaaaa.jpeg
. Niestety na krótko, rano były już oba:)

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde jak u mnie ja z mężem na małej połowie śpię , a mój mini pies ma całe łóżko, cudowny widok i cudowne zwierzaki

Ostatnia edycja:
Mam podobnie. Codziennie obiecuje moim dwóm łobuzom, że to już ostatnia noc i zostają w kuchni. A potem jest takie skrobanie do drzwi, że serce mi pęka i znowu lądują na naszym łóżku[emoji4]

Dziewczyny trzymam dziś kciuki za wszystkie. Wracajcie z dobrymi wieściami[emoji8]

Tez to znam[emoji12] [emoji6]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

A jakby tego było mało dowiedziałam się właśnie ze moja przyjaciółka jest w ciąży..cieszę się, ale tak bardzo jej zazdroszczę..
nic tylko strzelić se w łeb..;(
kochana nie mów tak będzie Oki, może ty też za miesiąc będziesz w ciąży, ja miałam to samo jak moje przyjaciółki mówiły mi, że są w ciąży z jedną straciłam kontakt całkiem dlatego, że była w ciąży nie mogłam się z tym pogodzić .A teraz chce tylko, żeby na usg było słychać serducha, żeby było wszytko ok i chce powiedzieć całemu światu, że ja wkoncu jestem w ciąży. Kochana jesxze chwila jesxze moment i ty tez tej swojej przyjaciółce powiesz, wiesz ja też jestem w ciąży :-) życzę Ci tego z całego serca

reklama
kochana nie mów tak będzie Oki, może ty też za miesiąc będziesz w ciąży, ja miałam to samo jak moje przyjaciółki mówiły mi, że są w ciąży z jedną straciłam kontakt całkiem dlatego, że była w ciąży nie mogłam się z tym pogodzić .A teraz chce tylko, żeby na usg było słychać serducha, żeby było wszytko ok i chce powiedzieć całemu światu, że ja wkoncu jestem w ciszy. Kochana jesxze chwila jesxze moment i ty tez tej swojej przyjaciółce powiesz, wiesz ja też jestem w ciąży :-) życzę Ci tego z całego serca
Dziękuje :*

Do góry