Agus przykro mi bardzoNie ma dzidziusia
Właśnie dzwoniłam czy wynik jest, nic się beta nie ruszyła.
Trzymam za wszystkie dziewczyny kciuki i pozdrawiam
reklama
CzarnaInka
Fanka BB :)
To prawdopodobnie implantacyjne. Moze byc ono jasno rozowa kropeczka, a czesto jest wlasnie brazowe, w dodatku potrafi trwac 2-3 dni. Tak bylo u mnie. A tez sie stresowalam, bo moje miesiaczki tez zaczynaly sie brazowymi plamieniami. Jesli to implantacyjne, to moglabys sprobowac isc na bete, np jutro. Ale jesli bylaby zerowa NIE WOLNO odstawiac lekow, no i tak wczesna beta bylaby do sprawdzenia jeszcze conajmniej 2x. Po plamieniu implantacyjnym bhcg powinna byc widoczna we krwi do 48h, ale raczej wczesniej.Dziewczyny, ja dzisiaj mam 5 dpt ale niestety od rana boli mnie brzuch jak przed miesiączką i do tego mam plamienie jasno-brązowe
Miała któraś z Was taką sytuację? Już się powoli przyzwyczajam do myśli, że nic z tego, ponieważ zawsze mam takie objawy 3-4 dni przed miesiączką...
M@gda
Moderatorka
Hmmmm, chmura to takie miejsce, do którego po udostępnieniu mogą korzystać wszyscy jednocześnie z każdego miejsca i każdego urządzenia np telefonu. Mogą też jednocześnie edytować plik. Przynajmniej tak to u mnie działa w pracy, ale czy ja o będę umiała to ustawić? Już założyłam potencjalną skrzynket mailową...
Halo, halo, czy ktoś jest jest bardziej informatyczny? A może ktoś ma męża informatyka/programistę?
L
Lady_Waiting
Gość
To prawda optymistką to ja nie jestemSame czarnowidzki tu są. Ja co prawda dopiero we wtorek miałam transfer ale dziewczyny pisały, że brzuch może trochę boleć, a brązowe plamienia mogą oznaczać zbyt mała ilość progesteronu - może skontaktuj się z lekarem.
Przyrost dobry, beta moze nie jakas wysoka, ale to przyrost jest najwazniejszy. Ja mialam 7dpt blastki bete 15, w 9dpt byla 45. Urodzila sie zdrowa dziewczynka. Nie stresuj sie, jest dobrze![]()
Dzięki za wsparcie bardzo się ono teraz przyda :-)
W sobotę mam ostatnią weryfikację , zobaczymy co powie lekarz jak prześlę wyniki. Dzisiaj to robiłam tak bardziej dla siebie. Ja w Invikcie więc werki 3 , 6 i 10 dpt.
L
Lady_Waiting
Gość
Dziękuję za informacjęTo prawdopodobnie implantacyjne. Moze byc ono jasno rozowa kropeczka, a czesto jest wlasnie brazowe, w dodatku potrafi trwac 2-3 dni. Tak bylo u mnie. A tez sie stresowalam, bo moje miesiaczki tez zaczynaly sie brazowymi plamieniami. Jesli to implantacyjne, to moglabys sprobowac isc na bete, np jutro. Ale jesli bylaby zerowa NIE WOLNO odstawiac lekow, no i tak wczesna beta bylaby do sprawdzenia jeszcze conajmniej 2x. Po plamieniu implantacyjnym bhcg powinna byc widoczna we krwi do 48h, ale raczej wczesniej.
Agamisi
Aktywna w BB
Ja nie dostałam relanium, może to zależy od historii pacjentki, czy były poronienia np?Zastanawiam się czy poprosić lekarza o relanium po transferze,nie wiem czy w gamecie kielce praktykują relanium po transferze...Może odebrać to w niewłaściwy sposób?
Bardzo mi przykroNie ma dzidziusia
Ja już po wizycie, progesteron na bardzo dobrym poziomie (86,90), endometrium też dobrze. Pan doktor powiedział, że to dobrze rokuje dla ciąży. I powiedział żeby testować się 10 kwietnia, to będzie 14 dpt.
No i leki te same czyli luteina 2x dziennie, prolutex, encorton, estrofen i fraxiparine. Dziś jeszcze mam zaaplikować gonapeptyl.
Roxi jak samopoczucie? Pamiętaj niech minusy nie przesłaniają Ci plusów!!!! Na pewno będzie dobrze
Justyna3007
Bardzo mi przykroNie ma dzidziusia
adansonia
Bardzo Ci dziekuje za odpowiedzHejka adansonia.
Ja podczas samej stymulacji chodziłam do pracy, przez pierwsze dwa razy nawet do dnia transferu, dopiero teraz za trzecim razem poszłam na L4 na wizycie na której ustalony był dzień transferu czyli na zwolnieniu byłam już jakieś 5dni przed transferem, myślę że dużo zależy od nas samych jaką mamy pracę, ja aktualnie pracuje na produkcji po 12h więc wolałam całkiem odpuścić i sobie odpocząć.
reklama
M@gda
Moderatorka
I powiedział żeby testować się 10 kwietnia, to będzie 14 dpt.
No i leki te same czyli luteina 2x dziennie, prolutex, encorton, estrofen i fraxiparine.
Mnie kazał testować 11 kwietnia - też 14dpt. Leki też mam podobne, tylko proluteksu nie biorę, za to luteiny biore 3 dziennie.
Podziel się: