reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Nie boli mnie już brzuch tylko plecy jak na okres kiedyś czytałam, że taki ból pojawia się przy poronieniu oby to nie była prawda w poniedziałek transfer, a dzisiaj tak mnie bolą plecy, czy to nie za wcześnie kurde miałam nie panikowac ale mój organizm robi to Za mnie yyyy
Nie czytaj internetów bo zwariujesz! To czekanie wykańcza...a jak pomyśle o teście lub becie to strach mnie ogarnia :/

reklama
Dziękuję, dziewczyny, za szybkie odpowiedzi :) To też się skuszę. U mnie w klinice kosztuje to 500 zł. Ale ogólnie cen zawrotnych na procedurę nie ma także może być ;)

Oho, to mam nadzieję, że wracając kupiłaś wątróbkę, szpinak i bardzo kakaowa czekoladę na deser! [emoji478] [emoji515] [emoji3]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Hehe, szpinak jadam regularnie, a wątróbki nie ruszę, bo jam wegetarianka. Ale mam sok z buraków, herbatkę Rooibos i masę zielonej pietruszki :-)
Pozdrawiam!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja miałam ale lekarz powiedział ze nie ma dowodów na to ze embrio glue pomaga. Nie wiem, ja robiłam wszystko żeby zwiększyć szanse [emoji16]

[emoji127] 28.10.2017
Ja wyczytałam to samo, ale jak za pierwszym razem się udało, to pozostałe dwa razy trzymaliśmy się zwycięskiej procedury :-)

Dziewczyny, czy ktoś stosował EmbrioGlue podczas transferu? Zastanawiam się, żeby go wziąć ze względu na moją skłonność do polipów.

Ja tez brałam i jeden sie zagnieździł...

Hehe, szpinak jadam regularnie, a wątróbki nie ruszę, bo jam wegetarianka. Ale mam sok z buraków, herbatkę Rooibos i masę zielonej pietruszki :-)
Pozdrawiam!

Ostatnio czytałam,ze ten szpinak to przeceniony jeżeli chodzi o zawartość zelaza, ja pije sok pomarańczowy z melasa [emoji6]pyszka a jakie zdrowe!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry