Ilona 88
Fanka BB :)
Bardzo mi przykro a jaki zarodek miałaś podany?Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bardzo mi przykro a jaki zarodek miałaś podany?Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Bardzo mi przykro.Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Bardzo mi przykroBoże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(
Dobrze, że leczenie zakończone. Podejście Twojego M - typowo męskie, ale może po jakimś czasie te plamy zbledną.DZiekuje kochana
A emek i jego oparzone nozki juz wyleczone zostal jeszcze jeden maly fragment bez skory wielkosci 1x1 cm takze leczenie mozna uznac za zakonczone. Pieknie wyglada z plamami brunatnymi na dwoch nogach dobrze ze nie jest kobieta to ma to gdzies
Ja bym sie zalamala majac 40 cm place na obu lydkach
Mam nadziehe ze uda mi sie szybko zrobic badanua a przede wszystkim dostac zielone swiatlo na ivf
A jakie masz do tego igły?może za grube ? Spróbuj sama sobie zrobić może mniej będzie bolało?a i za ile kupiłaś ten prolutex?
Boże dziewczyny dziś 10dpt i odebrałam wyniki beta 1,2 . < :-(