reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

A to nie jest tak ze jesli do 5 doby nie dotrwają to rownież nie dotrwałyby w macicy?...

--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
Z dużym prawdopodobieństwem można stwierdzić że tak właśnie jest. Zarodek jak ma przetrwać to czy na szalce czy w macicy przetrwa

[emoji127] 28.10.2017

reklama
U mnie zapłodniło się 6 dwie fasolki zamrozili w 3 dobie 4 zostawili do 5 doby i każdy + był płacz straszny bo myślałam, że to już koniec. Ale dziewczyny podniosły mnie na duchu. A teraz wiem, że jak ma się udać to się uda i Z 3 dniowym zarodkiem jak i z 5 dniowym

Po prostu hodowla do 5 doby jest droższa.

[emoji127] 28.10.2017
I myślisz że ludzie nie hoduje do 5 doby bo kosztuje to więcej .
Ja wzięłam 2 w 3 dobie
Następne 2 w 3 dobie zamrozilam i zostały jeszcze 3 które były " brzydkie" i je trzymałam do 5 doby . Z tym 3 jest 1 blastka .
To nie był wybór z powodu ceny. ;)

U mnie zapłodniło się 6 dwie fasolki zamrozili w 3 dobie 4 zostawili do 5 doby i każdy + był płacz straszny bo myślałam, że to już koniec. Ale dziewczyny podniosły mnie na duchu. A teraz wiem, że jak ma się udać to się uda i Z 3 dniowym zarodkiem jak i z 5 dniowym

Roksii a jeżeli mogę zapytać - sami zadecydowaliście o transferze dwóch zarodków czy lekarz Wam sugerował?

reklama
Do góry