reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Hej dziewczyny jestem po wizycie w klinice. Beta sie nie zmienila wiec cudu nie bylo. Teraz odstawic leki i czekac na @. Od 2dc 3x1 estrofem i wizyta 10-12 dc. Crio transfer w nastepnym cyklu i dzis po konsultacji z lekarzem zdecydowaliśmy sie ze podane zostana 2 nasze mrozaczki [emoji173][emoji173] wiec teraz to musi byc dobrze [emoji4]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Super nastawienie [emoji7] walcz dalej [emoji8]
A ja dzwoniłam do kliniki i mamy tylko jedną Śnieżynkę, nie licząc 4 oocytów. Boże spraw żeby się udało...

reklama
Hej dziewczyny, ja po wizycie u doktora. Jechalam z duszą na ramieniu, bo od wczoraj jestem na antybiotyku i bałam się,że wszystko odwlecze sie znowu. A tu taka miła niespodzianka, pan doktor stwierdził, że antybiotyk nawet pomaga i czasem sami specjalnie przepisuja.
Dostalam leki puregon, menopur i cetrotide i od wtorku zaczynamy zastrzyki :)
Kolejna wizyta 3.04 aby wszystko szło w dobrym kierunku :) :)
wszystko pojdzie jak trzeba! trzymam kciuki ;)

Hej dziewczyny, ja po wizycie u doktora. Jechalam z duszą na ramieniu, bo od wczoraj jestem na antybiotyku i bałam się,że wszystko odwlecze sie znowu. A tu taka miła niespodzianka, pan doktor stwierdził, że antybiotyk nawet pomaga i czasem sami specjalnie przepisuja.
Dostalam leki puregon, menopur i cetrotide i od wtorku zaczynamy zastrzyki :)
Kolejna wizyta 3.04 aby wszystko szło w dobrym kierunku :) :)
Super to teraz do przodu [emoji4] [emoji110]

Dzięki Słońce [emoji7] Ja ja dzisiaj mam jakiś gorszy dzień. Może to pogoda, a może czekanie na testowanie już daje mi popalić. A Ty jak tam?
Każdy ma prawo do słabszego dnia. Tym bardziej, że zobacz nakłuwanie, hormony, teraz transfer. no masz prawo być zmęczona i zestresowana ale wiesz co, grunt to się potrafić podnieść :). Głowa do góry!Dziewczyny uważam, że naprawdę twardzielki z Was! Gratuluję Wam :)
U mnie ok, jestem w trakcie brania tabletek antykoncepcyjnych. Śmiejemy się z M., że chcemy mieć dziecko w związku z tym zażyję dziś sobię tabletkę antykoncepcyjną :p. Na początku kwietnia wizyta i jedziemy ze stymulacją :). Tak się zastanawiam czy zdążę ogarnąć parę rzeczy - dentystę, fryzjera, jeszcze jakąś choć małą wycieczkę w góry. Czy w trakcie stymulacji można farbować włosy? ;). Można pochodzić po górach czy wysiłek nie jest wskazany?

Hej dziewczyny jestem po wizycie w klinice. Beta sie nie zmienila wiec cudu nie bylo. Teraz odstawic leki i czekac na @. Od 2dc 3x1 estrofem i wizyta 10-12 dc. Crio transfer w nastepnym cyklu i dzis po konsultacji z lekarzem zdecydowaliśmy sie ze podane zostana 2 nasze mrozaczki [emoji173][emoji173] wiec teraz to musi byc dobrze [emoji4]

super!!! dwa to wieksze szanse.teraz napewno sie uda.!!!:):);)

No szczególnie ze jasno wypowiedzialam się jakie jest moje zdanie. Ja nikogo nie oceniam i nie chce być oceniana. Czuje się jak wyrodna matka.... no za mocne to było. Eh nie chce się bardziej denerwować.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
daj spokoj.nie denerwuj sie.;)kazdy ma zdanie jakie ma .nie bierz do glowy.ja Cie nie oceniam.kazda z nas i tak sama podejmuje decyzje i nie musi sie nikomu tlumaczyc.

reklama
Do góry