Julita1234
Fanka BB :)
Ja już po podano mi 4aa blastusia 5 dniowego mąż był przy mnie. Biedny przeżywał myślałam że wszystkie palce zje
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To teraz trzymaj kropka i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy[emoji173] [emoji110]Ja już po podano mi 4aa blastusia 5 dniowego mąż był przy mnie. Biedny przeżywał myślałam że wszystkie palce zje
Wierzę że zostanie z namiTo teraz trzymaj kropka i nie wypuszczaj przez 9 miesięcy[emoji173] [emoji110]
Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Oska spokojnie nie denerwuj się. Będzie dobrze musi być!Dziewczyny znowu mam plamienia[emoji54] i brzuch boli mnie bardzo jak na okres ;-(
no to teraz czekamy a Ci mezowie to naprawde biedni.moj tez blady byl na transferze .na pytania lekarki odpowiadal jakby jezyka w gebie zapomnial.jakby byl na czyms zamulajacymJa już po podano mi 4aa blastusia 5 dniowego mąż był przy mnie. Biedny przeżywał myślałam że wszystkie palce zje
No mój twierdził że nie pójdzie ze mną. A co do czego to jak lekarz zapytał czy chce iść to się wahał ale poszedł i dotrwalno to teraz czekamy a Ci mezowie to naprawde biedni.moj tez blady byl na transferze .na pytania lekarki odpowiadal jakby jezyka w gebie zapomnial.jakby byl na czyms zamulajacym
No u mnie to dostałam w dupsko zastrzyk nie wolno było sikac. Wodę 500ml musiałam mieć ze sobą w razie zbyt mało napelnionego pęcherza. Na sali 10 minut transfer. 5 minut lerzenia na sali i godzinę w pokoju lezalamA jak wygląda transfer? bo mi kazali zabrac koszule i kapcie.
[emoji110] [emoji110]Acha no to spoko. Ja ruszam za 15 minut