anetka303
Fanka BB :)
Gratuluję, coś się dzieje [emoji6]Tak mam beta 32,3
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję, coś się dzieje [emoji6]Tak mam beta 32,3
A progesteron ładnie po nich rósł?lepiej niż luteina?170zl za 7 zastrzykow. Starczalo mi to na 3.5 dnia...musialam przez 14 tyg...i dawalam sobie w brzuch jak wszystkie leki do stymulacji...
U kogo jesteś? U Olszak?Teraz III weryfikacja w poniedziałek,mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.boję się cieszyć w przód.
Tak on ma bardzo dobra wchlanialnosc...nic sie nie zmarnuje w przeciwienstwie do luteiny ktora wyplywa. Ja na dzien bralam 6 lutein dopochwowo 2 duphastony i 2 prolutexy...i mialam progesteron na poziomie 50-55...i ustaly plamiena wtedy...A progesteron ładnie po nich rósł?lepiej niż luteina?
Ja jutro jeszcze wizyta kontrolna wiec narazie spokojna jestem. Punkcja w poniedziałek [emoji6] [emoji4]
TakU kogo jesteś? U Olszak?
No to dużo brałś tego,ja w sumie też trochę tego brać mam 3×1 dowcipnie 3×4 podjezykowo i 1×prolutexTak on ma bardzo dobra wchlanialnosc...nic sie nie zmarnuje w przeciwienstwie do luteiny ktora wyplywa. Ja na dzien bralam 6 lutein dopochwowo 2 duphastony i 2 prolutexy...i mialam progesteron na poziomie 50-55...i ustaly plamiena wtedy...