reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
no nic właśnie, pytałam czy oś zabrać, kazali nie używać kosmetyków i tyle, łyk wody z rana nie zaszkodzi chyba, chociaż tak żeby usta zwilżyć.
Nie powinno sie pic do ok 6h przed zabiegiem. Przede mna miala miec punkcje dziewczyna, ktora pila rano i zostala przesunieta na koniec kolejki a anestezjolog i tak nie byl zadowolony, bo za wczesnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No, tylko bez czarnych myśli. Pewnie trochę progesteron spadł, dostaniesz większą dawkę i będzie dobrze

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz jest spokoj, ale i tak sie martwie troche biorac pod uwage, ze przy pierwszej ciazy tez mialam plamienia i zle sie to skonczylo [emoji848] zobacze co lekarz powie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dziewczyny My w końcu przegraliśmy tę nierówna walkę [emoji17] kropek nic nie urósł i nie było tetna. Smutno chociaż wydaje mi sie,ze ostatnim razem było gorzej, teraz sie jakos trzymam.

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Przykro mi Pixie_Dixie po tych wszystkich zawirowaniach i stresie byłam pewna, że będzie happy end. [emoji22] Obie nie miałyśmy szczęścia, pojawiło się na chwilę i zniknęło. Walcz słońce! Jesteś o krok bliżej od spełnienia marzeń. [emoji173]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Ja tylko rano wzięłam mini łyczka i nic więcej perfum nie używałam bo mi tak smierdzialy dopiero dobre zapachy wróciły jak dostałam @ nawet moje kochane perfumy mi smierdzialy
Z tymi perfumami też tak mam ostatnio, kupuję kolejny flakon innych żeby odnaleźć spokojniejszą nutę,i wszystko stoi a kolejne zamówiłam w tajemnicy przed M,zawsze uwielbiałam perfumy, kremy,balsamy,olejki mocno zapachowe, a teraz wszystko mnie drażni,to chyba efekt tej burzy hormonów

reklama
Witam was dziewczyny. troche mnie tu nie bylo. pisalam na przelomnie pazdziernika listopada o pierwszym podejsciu do in vitro... nie udanym... zero mrozaczkow... troche sie podlamalam wiecie czlowiek sie nastawia ze to juz a tu rozczarowanie. ale jakos sie zebralam w sobie i przystapilismy do 2 proby. Tym razem dostalam zastrzyki najmocniejsze i to podwojna dawka co bardzo zle znioslam wszystkie skutki uboczne mnie dotknely ale coz czego sie nie robi by wkoncu miec upragnione dzieciatko :) jutro mam pobierane komorki lekarz powiedzial ze tym razem jest o wiele lepiej ze mam ich znacznie wiecej i nawet z lewego jajnika sie pokazaly gdzie wczesniej nie bylo na nim nic. Teraz podchodze do tego wszystkiego z wiekszym luzem bez zamartwiania sie i codziennie powtarzam sobie ze przeciez kiedys musi sie udac :) Trzymam za kazda z was mocno kciuki i wierze w to ze nam sie uda :)

Do góry