reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
no nic właśnie, pytałam czy oś zabrać, kazali nie używać kosmetyków i tyle, łyk wody z rana nie zaszkodzi chyba, chociaż tak żeby usta zwilżyć.
Nie powinno sie pic do ok 6h przed zabiegiem. Przede mna miala miec punkcje dziewczyna, ktora pila rano i zostala przesunieta na koniec kolejki a anestezjolog i tak nie byl zadowolony, bo za wczesnie.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

No, tylko bez czarnych myśli. Pewnie trochę progesteron spadł, dostaniesz większą dawkę i będzie dobrze

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Teraz jest spokoj, ale i tak sie martwie troche biorac pod uwage, ze przy pierwszej ciazy tez mialam plamienia i zle sie to skonczylo [emoji848] zobacze co lekarz powie

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Niestety dziewczyny My w końcu przegraliśmy tę nierówna walkę [emoji17] kropek nic nie urósł i nie było tetna. Smutno chociaż wydaje mi sie,ze ostatnim razem było gorzej, teraz sie jakos trzymam.

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Przykro mi Pixie_Dixie po tych wszystkich zawirowaniach i stresie byłam pewna, że będzie happy end. [emoji22] Obie nie miałyśmy szczęścia, pojawiło się na chwilę i zniknęło. Walcz słońce! Jesteś o krok bliżej od spełnienia marzeń. [emoji173]

38 lat, AMH <0.5 , I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01-wczesne poronienie, 2 blastki czekaja

Ja tylko rano wzięłam mini łyczka i nic więcej perfum nie używałam bo mi tak smierdzialy dopiero dobre zapachy wróciły jak dostałam @ nawet moje kochane perfumy mi smierdzialy
Z tymi perfumami też tak mam ostatnio, kupuję kolejny flakon innych żeby odnaleźć spokojniejszą nutę,i wszystko stoi a kolejne zamówiłam w tajemnicy przed M,zawsze uwielbiałam perfumy, kremy,balsamy,olejki mocno zapachowe, a teraz wszystko mnie drażni,to chyba efekt tej burzy hormonów

reklama
Witam was dziewczyny. troche mnie tu nie bylo. pisalam na przelomnie pazdziernika listopada o pierwszym podejsciu do in vitro... nie udanym... zero mrozaczkow... troche sie podlamalam wiecie czlowiek sie nastawia ze to juz a tu rozczarowanie. ale jakos sie zebralam w sobie i przystapilismy do 2 proby. Tym razem dostalam zastrzyki najmocniejsze i to podwojna dawka co bardzo zle znioslam wszystkie skutki uboczne mnie dotknely ale coz czego sie nie robi by wkoncu miec upragnione dzieciatko :) jutro mam pobierane komorki lekarz powiedzial ze tym razem jest o wiele lepiej ze mam ich znacznie wiecej i nawet z lewego jajnika sie pokazaly gdzie wczesniej nie bylo na nim nic. Teraz podchodze do tego wszystkiego z wiekszym luzem bez zamartwiania sie i codziennie powtarzam sobie ze przeciez kiedys musi sie udac :) Trzymam za kazda z was mocno kciuki i wierze w to ze nam sie uda :)

Do góry