reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Roksii89 musisz dokładnie androloga spytać. Nasz powiedział co jest w ulotce napisane i powiedział że u mężczyzn stosuje się je na poprawę nasienia, na pobudzenie produkcji komórek. Zaufalismy mu i maz Clo brał od maja do sierpnia, po badaniach lekarz powiedział że jeszcze spróbuję podrasowac wyniki przed ivf , było już 40 mln ale jeszcze ruch i morfologia słaba i przepisał tamoxifen. W październiku były dwie kreski. Badanie w listopadzie wykazało poprawę morfo i ruchu, bez zwiększenia ilości. Przypominam że pierwsze badanie 0-marzec, a drugie pojedyncze-maj.
Przepraszam za post pod postem, nie mogłam edytować poprzedniego.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny właśnie dostałam @ powiedzcie mi jak liczyć od dziś jako 1 dzień cyklu czy od jutra? Muszę umówić się na wizytę 2 lub 3 dnia cyklu.i teraz mam dylemat

dziewczyny...a czy ona dobrze policzyla te dni?w piatek test LHpokazal dwie kreski i w sobote na usg nie bylo juz pecherzyka...transfer w srode rano...jak myslicie bo boje sie bardzo ze to okno implantacyjne bedzie nietrafione...jak to liczyc?

Gosia321 czytam o tym clostibeyt i zazwyczaj stosuje się go u kobiet u mężczyzn za bardzo nie bo niby oni nie mogą przyjmować leków bo to niszczy plemniki, ale czytałam, że są duże poprawy ale później jak się odstawić to jest masakra z nasieniem jak to jest teraz u was bo zastanawiam się, czy tego też nie kupić? a ten tamoxifen to pp co brał jak to jest na raka piersi?

Moj bral clo i raczej bez wiekszych zmian

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny...a czy ona dobrze policzyla te dni?w piatek test LHpokazal dwie kreski i w sobote na usg nie bylo juz pecherzyka...transfer w srode rano...jak myslicie bo boje sie bardzo ze to okno implantacyjne bedzie nietrafione...jak to liczyc?
A hormony mialaś badane? A jeśli tak to kiedy?

Skok LH jest na 24-48h przed owulacją. Ja mialam prawie pekniety pecherzyk w poniedzialek, badane lh, progesteron i esteadiol. I lekarz po wynikach hormonow zadzwonil ze jednak jeszcze nie peka i mam w srode przyjsc. W srode bylam i juz pękł. A dr (ale dopiero po powtorzeniu hormonow) stwierdzil, ze pękł w dniu wizyty rano. To widac po wartosciach hormonow

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odp. Pytam bo już zglupialam niektórzy twierdzą że 1 dzień dużego krwawienia jest 1 dniem cyklu więc zglupialam zupelnie

Mi 2 lekarzy mowilo, ze pierwszy dzien prawdziwego krwawienia jest pierwszym dniem cyklu. Jezeli sa brazowe uplawy to jest koncowka poprzedniego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A hormony mialaś badane? A jeśli tak to kiedy?

Skok LH jest na 24-48h przed owulacją. Ja mialam prawie pekniety pecherzyk w poniedzialek, badane lh, progesteron i esteadiol. I lekarz po wynikach hormonow zadzwonil ze jednak jeszcze nie peka i mam w srode przyjsc. W srode bylam i juz pękł. A dr (ale dopiero po powtorzeniu hormonow) stwierdzil, ze pękł w dniu wizyty rano. To widac po wartosciach hormonow
hormonow nie kazali robic...tylko testy i usg...w czwartek pecherzyk mial 17 a w sobote rano juz go nie bylo...kurde i bede sie teraz martwic czy dobrze policzyla...:crazy:

reklama
Do góry