reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Roksii89 musisz dokładnie androloga spytać. Nasz powiedział co jest w ulotce napisane i powiedział że u mężczyzn stosuje się je na poprawę nasienia, na pobudzenie produkcji komórek. Zaufalismy mu i maz Clo brał od maja do sierpnia, po badaniach lekarz powiedział że jeszcze spróbuję podrasowac wyniki przed ivf , było już 40 mln ale jeszcze ruch i morfologia słaba i przepisał tamoxifen. W październiku były dwie kreski. Badanie w listopadzie wykazało poprawę morfo i ruchu, bez zwiększenia ilości. Przypominam że pierwsze badanie 0-marzec, a drugie pojedyncze-maj.
Przepraszam za post pod postem, nie mogłam edytować poprzedniego.

Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny właśnie dostałam @ powiedzcie mi jak liczyć od dziś jako 1 dzień cyklu czy od jutra? Muszę umówić się na wizytę 2 lub 3 dnia cyklu.i teraz mam dylemat

dziewczyny...a czy ona dobrze policzyla te dni?w piatek test LHpokazal dwie kreski i w sobote na usg nie bylo juz pecherzyka...transfer w srode rano...jak myslicie bo boje sie bardzo ze to okno implantacyjne bedzie nietrafione...jak to liczyc?

Gosia321 czytam o tym clostibeyt i zazwyczaj stosuje się go u kobiet u mężczyzn za bardzo nie bo niby oni nie mogą przyjmować leków bo to niszczy plemniki, ale czytałam, że są duże poprawy ale później jak się odstawić to jest masakra z nasieniem jak to jest teraz u was bo zastanawiam się, czy tego też nie kupić? a ten tamoxifen to pp co brał jak to jest na raka piersi?

Moj bral clo i raczej bez wiekszych zmian

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny...a czy ona dobrze policzyla te dni?w piatek test LHpokazal dwie kreski i w sobote na usg nie bylo juz pecherzyka...transfer w srode rano...jak myslicie bo boje sie bardzo ze to okno implantacyjne bedzie nietrafione...jak to liczyc?
A hormony mialaś badane? A jeśli tak to kiedy?

Skok LH jest na 24-48h przed owulacją. Ja mialam prawie pekniety pecherzyk w poniedzialek, badane lh, progesteron i esteadiol. I lekarz po wynikach hormonow zadzwonil ze jednak jeszcze nie peka i mam w srode przyjsc. W srode bylam i juz pękł. A dr (ale dopiero po powtorzeniu hormonow) stwierdzil, ze pękł w dniu wizyty rano. To widac po wartosciach hormonow

Ostatnia edycja:
Dziękuję za odp. Pytam bo już zglupialam niektórzy twierdzą że 1 dzień dużego krwawienia jest 1 dniem cyklu więc zglupialam zupelnie

Mi 2 lekarzy mowilo, ze pierwszy dzien prawdziwego krwawienia jest pierwszym dniem cyklu. Jezeli sa brazowe uplawy to jest koncowka poprzedniego.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
A hormony mialaś badane? A jeśli tak to kiedy?

Skok LH jest na 24-48h przed owulacją. Ja mialam prawie pekniety pecherzyk w poniedzialek, badane lh, progesteron i esteadiol. I lekarz po wynikach hormonow zadzwonil ze jednak jeszcze nie peka i mam w srode przyjsc. W srode bylam i juz pękł. A dr (ale dopiero po powtorzeniu hormonow) stwierdzil, ze pękł w dniu wizyty rano. To widac po wartosciach hormonow
hormonow nie kazali robic...tylko testy i usg...w czwartek pecherzyk mial 17 a w sobote rano juz go nie bylo...kurde i bede sie teraz martwic czy dobrze policzyla...:crazy:

reklama
Do góry