Ja po wizycie w 13dc.Endo 13. Pecherzyk jest i mam sie pojawic w sobote.Od jutra testy owulacyjne...jak na razie zapowiada sie dobrzerozmrazamy zarodeczek 14A cokolwiek to znaczyi jak wymazy beda ok to moze we wtorek transferco do kleju to dr mowi ze w novum chyba jest w pakiecie...musze to sprawdzic...mam sie zastanowic nad nacieciem otoczki...jak myslicie?czy to moze pomoc?podchodze na naturalnym i zadnych lekow nie kazala brac...poprosze o wpisanie mnie na wizyte przed crio na sobotesciskam was wszystkie
reklama
anetka303
Fanka BB :)
Dziś jest 16 dpt. Jeszcze świeża sprawa ale beta pięknie rośnie. W poniedziałek pierwsze USG i mam nadzieję że zobaczę juz serduszka [emoji7]
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziś jest 16 dpt. Jeszcze świeża sprawa ale beta pięknie rośnie. W poniedziałek pierwsze USG i mam nadzieję że zobaczę juz serduszka [emoji7]
U mnie tez 16 [emoji7]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
anetka303
Czuje sie jakbym zlapala lekka infekcje i nie wiem czy ma to cos wspolnego z ciaza, boli glowa, lekko gardlo, wczoraj chyba wszystkie stawy i troche spac mi sie chce. Piersi bola i czasem leciutko kreci w zoladku, ale mozliwe, ze jestem przewrazliwiona. A Ty jak? Iludniowy zarodek mialas transferowany? Ja mialam mrozona balstke 5 dniowa juz wykluwajaca sie [emoji4]
Ja po wizycie w 13dc.Endo 13. Pecherzyk jest i mam sie pojawic w sobote.Od jutra testy owulacyjne...jak na razie zapowiada sie dobrzerozmrazamy zarodeczek 14A cokolwiek to znaczyi jak wymazy beda ok to moze we wtorek transferco do kleju to dr mowi ze w novum chyba jest w pakiecie...musze to sprawdzic...mam sie zastanowic nad nacieciem otoczki...jak myslicie?czy to moze pomoc?podchodze na naturalnym i zadnych lekow nie kazala brac...poprosze o wpisanie mnie na wizyte przed crio na sobotesciskam was wszystkie
Ja czytalam, ze nacinanie moze byc pomocne jezeli otoczka jest za gruba
katharina203
To nie szkodzi...ale jak ktos slucha codziennie to chyba do psychologa powinien isc...2 razy w tyg w zupelnosci uspokaja...albo np po jakims plamieniu...albo jak cos zaboli...A takie częste słuchanie szkodzi jakos dziecku?
--------------------------------------------
35l, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014 roku
katharina203
Nospe sie powinno brac po transferze...Mam pytanko od kiedy powinno się brać nospe przed transferem? I jak często?
Roksii89
Super trzymam kciuki, ja już odliczam dni jakoś się taka nerwowa stałam, że nie mogę doczekać się tego 7 marca to będzie moja pierwsza wizyta przed crio. Napisałam sobie wszytkie pytania nauczyłam się ich ładnie i będę katowac lekarza wszystkimi pytaniami.Ja po wizycie w 13dc.Endo 13. Pecherzyk jest i mam sie pojawic w sobote.Od jutra testy owulacyjne...jak na razie zapowiada sie dobrzerozmrazamy zarodeczek 14A cokolwiek to znaczyi jak wymazy beda ok to moze we wtorek transferco do kleju to dr mowi ze w novum chyba jest w pakiecie...musze to sprawdzic...mam sie zastanowic nad nacieciem otoczki...jak myslicie?czy to moze pomoc?podchodze na naturalnym i zadnych lekow nie kazala brac...poprosze o wpisanie mnie na wizyte przed crio na sobotesciskam was wszystkie
Ilu dniowy u Ciebie zarodek?
reklama
anetka303
2 blastocysty 5 dniowe. Jedna juz poza otoczka w momencie transferu choć na zdjęciu częściowo wykluta [emoji38].Czuje sie jakbym zlapala lekka infekcje i nie wiem czy ma to cos wspolnego z ciaza, boli glowa, lekko gardlo, wczoraj chyba wszystkie stawy i troche spac mi sie chce. Piersi bola i czasem leciutko kreci w zoladku, ale mozliwe, ze jestem przewrazliwiona. A Ty jak? Iludniowy zarodek mialas transferowany? Ja mialam mrozona balstke 5 dniowa juz wykluwajaca sie [emoji4]
U mnie większość symptomów wcześniej ciąży jest : mdłości, mega zgaga, wrażliwe piersi i o sutkach to nawet nie wspomnę, pół dnia mogłabym przespać.
Podchodzilam na sztucznym cyklu wiec dawki leków są bardzo duże.
Podziel się: