reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny tak mnie trochę klulo i poczułem ,ze leci, poszedł taki skrzep i trochę krwi, ale takiej prawdziwej, myślicie,ze to to?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Ja krwawiłam (baaaardzo obficie) dopiero 2 dni po odstawieniu leków. Przykro mi bardzo, ale moim zdaniem to to...
Napisz, co powie Ci lekarz.
Tulę mocno!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja krwawiłam (baaaardzo obficie) dopiero 2 dni po odstawieniu leków. Przykro mi bardzo, ale moim zdaniem to to...
Napisz, co powie Ci lekarz.
Tulę mocno!

Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.

"Nòż w plecy"? Chyba przesadzasz... Wypowiem sie w swoim imieniu. W przyszlości jak by mnie spotkala taka sytuacja albo inna podbramkowa bardzo proszę tylko o takie "noże w plecy" tzn. szczere, prawdziwe i wspierające.

Osobiście innych nie byla bym w stanie znieść.

Ostatnia edycja:

Anetka spokojnie [emoji846] cieszę sie , ze szczerze mi tu piszecie, zreszta czuje, ze to koniec,teraz ważne jest dla mnie to,ze nie muszę czekać tyg, ale czekam na tel od dr

No smutno mi, ale muszę sie podnieść ...

"Nòż w plecy"? Chyba przesadzasz... Wypowiem sie w swoim imieniu. W przyszlości jak by mnie spotkala taka sytuacja albo inna podbramkowa bardzo proszę tylko o takie "noże w plecy" tzn. szczere, prawdziwe i wspierające.

Osobiście innych nie byla bym w stanie znaleźć.

No niestety, beta to dopiero początek, mamy jeszcze 2 mrozaczki...
Chociaż wczoraj z mężem we łzach gadaliśmy, ze z dziećmi to tylko same problemy i tyle kasy na nie trzeba, ze kupimy sobie dom, i przygarniemy duzo zwierzaków i będziemy podróżować [emoji6]
Ale to jeszcze nie teraz, jeszcze walczymy [emoji8]

Bylam na powtornej wizycie przed crio. Jajko, ktore wbponiedzialek mialo 21mm dzis jest pekniete. Zrobilam powtorkę badań owulkowych czyli LH, estradiol I progesteron, prawdopodobnie beda juz dobre. Czyli wszystko wbnormie bo owulę powinnam miec wlasnie wczoraj/dziś.

W piatek powrarzam sam progesteron bez wizyty o ile cos sie nie znieni. Transfer w poniedziałek. @kreatola wpisz mnie na niego proszę.

Doktor mowi ze teoretycznie mam szanse pol na pol z tą blastką, ech...

Bylam na powtornej wizycie przed crio. Jajko, ktore wbponiedzialek mialo 21mm dzis jest pekniete. Zrobilam powtorkę badań owulkowych czyli LH, estradiol I progesteron, prawdopodobnie beda juz dobre. Czyli wszystko wbnormie bo owulę powinnam miec wlasnie wczoraj/dziś.

W piatek powrarzam sam progesteron bez wizyty o ile cos sie nie znieni. Transfer w poniedziałek. @kreatola wpisz mnie na niego proszę.

No to trzymam kciukasy [emoji6]

reklama

Dlaczego pol na pol?

Do góry