Fusun
Fanka BB :)
Dobrze,że nie krew13 dpt. Brązowo-beżowe.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dobrze,że nie krew13 dpt. Brązowo-beżowe.
Ja krwawiłam (baaaardzo obficie) dopiero 2 dni po odstawieniu leków. Przykro mi bardzo, ale moim zdaniem to to...Dziewczyny tak mnie trochę klulo i poczułem ,ze leci, poszedł taki skrzep i trochę krwi, ale takiej prawdziwej, myślicie,ze to to?
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.Ja krwawiłam (baaaardzo obficie) dopiero 2 dni po odstawieniu leków. Przykro mi bardzo, ale moim zdaniem to to...
Napisz, co powie Ci lekarz.
Tulę mocno!
Napisane na HUAWEI RIO-L01 w aplikacji Forum BabyBoom
"Nòż w plecy"? Chyba przesadzasz... Wypowiem sie w swoim imieniu. W przyszlości jak by mnie spotkala taka sytuacja albo inna podbramkowa bardzo proszę tylko o takie "noże w plecy" tzn. szczere, prawdziwe i wspierające.Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.
"Nòż w plecy"? Chyba przesadzasz... Wypowiem sie w swoim imieniu. W przyszlości jak by mnie spotkala taka sytuacja albo inna podbramkowa bardzo proszę tylko o takie "noże w plecy" tzn. szczere, prawdziwe i wspierające.
Osobiście innych nie byla bym w stanie znaleźć.
Ja tez wolalabym szczera pomoc i wypowiedz niz ciucianie...Jak skomentować Twoja wypowiedź? Hmm... lezacemu nóż w plecy a tonacemu wiadro cementu? Zamiast podnieść koleżankę na duchu to jeszcze bardziej dolujesz.
Bylam na powtornej wizycie przed crio. Jajko, ktore wbponiedzialek mialo 21mm dzis jest pekniete. Zrobilam powtorkę badań owulkowych czyli LH, estradiol I progesteron, prawdopodobnie beda juz dobre. Czyli wszystko wbnormie bo owulę powinnam miec wlasnie wczoraj/dziś.
W piatek powrarzam sam progesteron bez wizyty o ile cos sie nie znieni. Transfer w poniedziałek. @kreatola wpisz mnie na niego proszę.
Doktor mowi ze teoretycznie mam szanse pol na pol z tą blastką, ech...
Bylam na powtornej wizycie przed crio. Jajko, ktore wbponiedzialek mialo 21mm dzis jest pekniete. Zrobilam powtorkę badań owulkowych czyli LH, estradiol I progesteron, prawdopodobnie beda juz dobre. Czyli wszystko wbnormie bo owulę powinnam miec wlasnie wczoraj/dziś.
W piatek powrarzam sam progesteron bez wizyty o ile cos sie nie znieni. Transfer w poniedziałek. @kreatola wpisz mnie na niego proszę.
Doktor mowi ze teoretycznie mam szanse pol na pol z tą blastką, ech...