reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Hej, ja miałam robiona taka biopsje 2 lata temu. Wykonuje się ją bez znieczulenia. Mnie osobiście nic nie bolało, natomiast stres z tym związany miałam dość duży. Jak stałam pod gabinetem to aż mi się ręce pocily :(
Bardziej bym się obawiała że względu na duże nerwy niż sam zabieg.
Natomiast oczywiście musisz koniecznie zrobić jeśli jest wskazanie do biopsji. Może uda Ci się nie denerwować,czego Ci życzę :)
Aha, sam zabieg trwa dosłownie kilka min.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Tak jak piszesz te nerwy najgorsze, może uda mi się jakoś je opanować

reklama
Ja poprosiłam znajomego lekarza zeby mi dał skierowanie przy okazji tych moich przeglądowych bo mam wtedy za darmo w pakiecie ubezpieczenia zdrowotnego. Ale lekarz zupełnie innej specjalności i się waln. Niechcący na to 1,25 wypisał ;)

Ja od kilku lat mam kilka torbieli w piersiach, Nigdy mi nie dokyczaly za bardzo, ale teraz przy stymulacji porządnie dały o sobie znac. Poszłam na usg i na szczęście nic się z nimi nie dzieje. Ból to tylko reakcja na przyjmowane hormony.

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja od kilku lat mam kilka torbieli w piersiach, Nigdy mi nie dokyczaly za bardzo, ale teraz przy stymulacji porządnie dały o sobie znac. Poszłam na usg i na szczęście nic się z nimi nie dzieje. Ból to tylko reakcja na przyjmowane hormony.

Ja mam na piersi co miesiąc w drugiej fazie cyklu tłuszczaka. Tu mimo wieku wysłali mnie na mammografie i nic nie wyszło a co miesiąc jest ze mną rośnie wraz ze wzrostem progesteronu i boli jak fiks. My to mamy przekichane [emoji52][emoji52][emoji52]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

mialam to samo przy stymulacji nigdy mnie tak nie bolaly. Na jeden piersi mama jakoś 30 torbieli :-/ dopiero pod koniec miesiąca am usg u onkologa ale nam nadzieję, że nie dzieje się z nimi nic złego po stymulacji

Mi Pani doktor robiąca usg powiedziała, że pomaga lek o nazwie Mastodynon, ale przy moim problemie nie muszę go brać. Może Wam by jakoś pomógł.

Kurde... dzisiaj moj 1dpt i jestem pewna, ze nic z tego. Niby nie moge tego wiedziec, ale takie mam odczucie.... :(

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry