reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Czy robiłaś badania w kierunku immunologii? u Nas jest problem z niedrożnymi jajowodami. Jestem po 4 transferze(4 pełne procedury), 2 podejście skończyło się ciążą biochemiczną a pozostałe trzy transfery były nieudane. Przed 4 próbą lekarz skierował mnie do immunologa.Po oglądnięciu teki badań kazał zrobić allo mlr, test cytotoksyczności komórek nk i jeszcze jedno badanie którego teraz nie pamiętam i tu wyszły złe wyni i możliwe że dla tego się nie udaje
Hej Dziewczyny!

Chocolateri nawet sie nie zastanawiaj tylko MARSZ na zwolnienie !!!

Wróciłam właśnie z kliniki , pani doktor była bardzo zdziwiona , ze sie nie udało , mówi ze tym razem mieliśmy 65% szansy ze sie uda , ze cykl był naprawdę idealny i Blastki cudne .

Po dwóch poronieniach i teraz tych dwóch nieudanych transferach wysłała mnie na badanie genetyczne w kierunku Trombofilli czyli chodzi o krzepliwość krwi . Mówi , ze możliwie , ze to z tym jest problem i jeśli faktycznie to sie okaże to celexane powinno nam pomoc rozwiązać problem .

Badanie mam juz jutro rano , na wynik czekać bede Ok 7 dni wiec powiedziała , ze jak wszystko dobrze pójdzie to cykl który przyjdzie będziemy znowu próbować .

Macie z tym może jakieś doświadczenie ? Czy któraś z Was miała taki problem i po lekach na krzepliwość w końcu sie udało ?

Całuje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Wyniki mam dobre, tylko cholesterol większy nie wiem dlaczego mało jem mięsa itp . Kupiłam dzisiaj tabelki na uspokojenie, więc zobaczymy

Jajowody drożne , u mnie problemem jest endometrioza III stopnia i adenomioza choć one nie maja wpływu na zagnieżdżenie sie zarodka dlatego szukamy dalej .

Immunologa nie miałam i lekarze nie widza takiej potrzeby aby mnie tam teraz wysłać , nk tez zrobione i Ok .

Jutro idę oddać krew na ta trombofilie i zobaczymy .

Cykle po schudnięciu 20kg sie bardzo unormowany , macica sama w sobie pięknie sie utkwiła , systematyczność wróciła , mam nadzieje, ze to tylko pech

Czy robiłaś badania w kierunku immunologii? u Nas jest problem z niedrożnymi jajowodami. Jestem po 4 transferze(4 pełne procedury), 2 podejście skończyło się ciążą biochemiczną a pozostałe trzy transfery były nieudane. Przed 4 próbą lekarz skierował mnie do immunologa.Po oglądnięciu teki badań kazał zrobić allo mlr, test cytotoksyczności komórek nk i jeszcze jedno badanie którego teraz nie pamiętam i tu wyszły złe wyni i możliwe że dla tego się nie udaje

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry