misis188
Fanka BB :)
Czy robiłaś badania w kierunku immunologii? u Nas jest problem z niedrożnymi jajowodami. Jestem po 4 transferze(4 pełne procedury), 2 podejście skończyło się ciążą biochemiczną a pozostałe trzy transfery były nieudane. Przed 4 próbą lekarz skierował mnie do immunologa.Po oglądnięciu teki badań kazał zrobić allo mlr, test cytotoksyczności komórek nk i jeszcze jedno badanie którego teraz nie pamiętam i tu wyszły złe wyni i możliwe że dla tego się nie udaje
Hej Dziewczyny!
Chocolateri nawet sie nie zastanawiaj tylko MARSZ na zwolnienie !!!
Wróciłam właśnie z kliniki , pani doktor była bardzo zdziwiona , ze sie nie udało , mówi ze tym razem mieliśmy 65% szansy ze sie uda , ze cykl był naprawdę idealny i Blastki cudne .
Po dwóch poronieniach i teraz tych dwóch nieudanych transferach wysłała mnie na badanie genetyczne w kierunku Trombofilli czyli chodzi o krzepliwość krwi . Mówi , ze możliwie , ze to z tym jest problem i jeśli faktycznie to sie okaże to celexane powinno nam pomoc rozwiązać problem .
Badanie mam juz jutro rano , na wynik czekać bede Ok 7 dni wiec powiedziała , ze jak wszystko dobrze pójdzie to cykl który przyjdzie będziemy znowu próbować .
Macie z tym może jakieś doświadczenie ? Czy któraś z Was miała taki problem i po lekach na krzepliwość w końcu sie udało ?
Całuje
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom