reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

No właśnie... dopiero jak lekarz zleci. W pn jak test nadal pozytywny mam dzwonić do kliniki , wtedy się dowiem .
Najpierw nerwy o jajeczka, potem o ich zaplodnienie, następnie o test a teraz czy przypadkiem znowu nagle się nie zakończy. Łykam witaminy i lecę kupić farbę do włosów bo na bank osiwieje [emoji23]

I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Tylko bez amoniaku :)

reklama
Dla porownania, dzien starsze, blizniacza:
887cd84bd3e36277c8ec6a6e28a25af2.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lile dajesz mi nadzieję [emoji173] [emoji8]
Gdybym za jednym strzałem dostała dwoje dzieci to bym ze szczęścia oszalała [emoji2]

Lile dajesz mi nadzieję [emoji173] [emoji8]
Gdybym za jednym strzałem dostała dwoje dzieci to bym ze szczęścia oszalała [emoji2]

A ja juz sama nie wiem co bym wolała, ale wezme co bedzie [emoji12] a jeszcze tyle czekania [emoji6] dzisiaj powtórzyłam sikacza - popołudniowy
15606e750af7e1e005bc92a5c804089b.jpg

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Serio nie wolno farbować?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Można farbowac! tylko faktycznie bez amoniaku. Ja zawsze w Rossmanie kupuje z sayoss ona nie ma amoniaku jest super. Kiedyś jak farbowałam u fryzjera włosy leciały mi garściami. Teraz jest już lepiej farba tylko bez amoniaku, czy jest się w ciąży, czy nie :-)

Od wczoraj jestem jak napompowana, ciągnie i rozpiera. Biegam jak głupia do toalety bo mam uczucie, że to miesiączka.

Ha ha ha miałam tak samo z tym lataniem do toalety :)
[emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Można farbowac! tylko faktycznie bez amoniaku. Ja zawsze w Rossmanie kupuje z sayoss ona nie ma amoniaku jest super. Kiedyś jak farbowałam u fryzjera włosy leciały mi garściami. Teraz jest już lepiej farba tylko bez amoniaku, czy jest się w ciąży, czy nie :-)
Też ich używam, nie śmierdzi,nie brudza tak skóry i ładnie kryją wszystkie włosy :)
I na pewno taniej niż u fryzjera;) choć ja mam to szczęście,że siostra fryzjerka :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry