reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

No właśnie... dopiero jak lekarz zleci. W pn jak test nadal pozytywny mam dzwonić do kliniki , wtedy się dowiem .
Najpierw nerwy o jajeczka, potem o ich zaplodnienie, następnie o test a teraz czy przypadkiem znowu nagle się nie zakończy. Łykam witaminy i lecę kupić farbę do włosów bo na bank osiwieje [emoji23]

I IVF pazdziernik, brak zarodkow. II IVF 2 zar podane , transfer 25.01
Tylko bez amoniaku :)

reklama
Dla porownania, dzien starsze, blizniacza:
887cd84bd3e36277c8ec6a6e28a25af2.jpg

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
Lile dajesz mi nadzieję [emoji173] [emoji8]
Gdybym za jednym strzałem dostała dwoje dzieci to bym ze szczęścia oszalała [emoji2]

Lile dajesz mi nadzieję [emoji173] [emoji8]
Gdybym za jednym strzałem dostała dwoje dzieci to bym ze szczęścia oszalała [emoji2]

A ja juz sama nie wiem co bym wolała, ale wezme co bedzie [emoji12] a jeszcze tyle czekania [emoji6] dzisiaj powtórzyłam sikacza - popołudniowy
15606e750af7e1e005bc92a5c804089b.jpg

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio

Serio nie wolno farbować?

I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,21.01.17 crio
Można farbowac! tylko faktycznie bez amoniaku. Ja zawsze w Rossmanie kupuje z sayoss ona nie ma amoniaku jest super. Kiedyś jak farbowałam u fryzjera włosy leciały mi garściami. Teraz jest już lepiej farba tylko bez amoniaku, czy jest się w ciąży, czy nie :-)

Od wczoraj jestem jak napompowana, ciągnie i rozpiera. Biegam jak głupia do toalety bo mam uczucie, że to miesiączka.

Ha ha ha miałam tak samo z tym lataniem do toalety :)
[emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Można farbowac! tylko faktycznie bez amoniaku. Ja zawsze w Rossmanie kupuje z sayoss ona nie ma amoniaku jest super. Kiedyś jak farbowałam u fryzjera włosy leciały mi garściami. Teraz jest już lepiej farba tylko bez amoniaku, czy jest się w ciąży, czy nie :-)
Też ich używam, nie śmierdzi,nie brudza tak skóry i ładnie kryją wszystkie włosy :)
I na pewno taniej niż u fryzjera;) choć ja mam to szczęście,że siostra fryzjerka :)

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry