katharina203
Fanka BB :)
Bolatko wiem ze bylas w stresie ale tez bym napisala jakas skarge na nia...trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja gdzieś za 2,5 -3 tygodnie będziemy razemJejku jak ja Wam zazdroszczę [emoji6]ja dopiero gdzieś za 2 tyg przyjmę moje kropusie. Juz sie doczekać nie mogę!!
Moze spróbuj inny smak ,inna firma, ja tez mam swoje ulubione a innych nie mogę [emoji58]
I IVF Invimed Wro,11.16-punkcja,Hiperka,01.17- krio
A u kogo jesteś? Ja u dr Trzeciaka i in vitro nam się nie powiodło ale mamy już córkę z ciąży naturalnej dlatego dla mnie walka ma sensTeż jestem w invimedzie we Wrocławiu, więcej opinii o tej klinice będę mogła napisać po pieszym podejściu narazie mam mieszane uczucia!
Ja u dr Trzeciaka i mimo że nadal nam się nie udało to zostanę nadal u tego doktora i zobaczymyU kogo jesteś? ja u dr. wickiewicz
Ja u dr Trzeciaka i mimo że nadal nam się nie udało to zostanę nadal u tego doktora i zobaczymy
Beta spadła 19,20 czekam na informację od lekarza co teraz
Ja brałam normalnie wszystkie leki.Dziewczyny, odnośnie tych leków ktoś coś? Czy w dniu transferu mam brac czy nie? Acard, eucerin, engystol, estrofem, luteinus dopochwowo, no i suplementy...
PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.
Strasznie,strasznie mi przykro [emoji22][emoji22][emoji22]Beta spadła 19,20 czekam na informację od lekarza co teraz