reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

A feminbion natal 1 jest tańszy od 2. W ogóle polecam zamawiać online bo wychodzi mi z 10zł taniej na opakowaniu niż w aptece

PGS 5 blastek, 4 zdrowe, podchodzę do pierwszego transferu.

reklama
moja beta 77,4:)
smile.gif
nie wierze nie wierze!!

Nie wiem jak to dalej będzie, mam nadzieję że dobrze:) Ciesze się że w końcu zaskoczyło! W Poniedziałek znów zbadam wynik i mam nadzieję że będzie przyrastać.

Objawy? Żadne, nawet na moment nie zakłuł mnie brzuch, nic a nic, piersi bolały umiarkowanie, od wczoraj trochę mocniej, ale w poprzednim nieudanym crio bolały mnie o wiele wiele mocniej.

Dziękuję Św. Józefowi...modliłam się do niego...wiem że mi pomógł, po prostu to wiem:)
Wiara czyni cuda! :) ogromnie się ciszę z Waszych sukcesów :D serducho się raduje! [emoji176][emoji176][emoji176]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

moja beta 77,4:)
smile.gif
nie wierze nie wierze!!

Nie wiem jak to dalej będzie, mam nadzieję że dobrze:) Ciesze się że w końcu zaskoczyło! W Poniedziałek znów zbadam wynik i mam nadzieję że będzie przyrastać.

Objawy? Żadne, nawet na moment nie zakłuł mnie brzuch, nic a nic, piersi bolały umiarkowanie, od wczoraj trochę mocniej, ale w poprzednim nieudanym crio bolały mnie o wiele wiele mocniej.

Dziękuję Św. Józefowi...modliłam się do niego...wiem że mi pomógł, po prostu to wiem:)
Wielkie gratulacje dla nowej ciężarówki :) w przeciwieństwie do Ciebie u mnie urodzaj objawów. Bóle brzucha w 4,5 i 7 dpt. Wielka ochota na seks. Jak nigdy w życiu. Od wczoraj niewielkie zawroty głowy i brak apetytu i teraz delikatne bóle podbrzusza. Od 2 dni wielki płacz bo mam niski progesteron i myślałam, że się nie udało. Lekarza nie zmartwil jego poziom (9ng/ml) i kazał zwiększyć dawkę luteiny i duphastonu. Powiedział że to dolna granica normy ale norma. Oby było dobrze.

Wielkie gratulacje dla nowej ciężarówki :) w przeciwieństwie do Ciebie u mnie urodzaj objawów. Bóle brzucha w 4,5 i 7 dpt. Wielka ochota na seks. Jak nigdy w życiu. Od wczoraj niewielkie zawroty głowy i brak apetytu i teraz delikatne bóle podbrzusza. Od 2 dni wielki płacz bo mam niski progesteron i myślałam, że się nie udało. Lekarza nie zmartwil jego poziom (9ng/ml) i kazał zwiększyć dawkę luteiny i duphastonu. Powiedział że to dolna granica normy ale norma. Oby było dobrze.

Gratuluję:) a jakie miałaś dawki?

Ja również przyłączam cie do gratulacji i życzę masę cierpliwości do wizyty serduszkowej a później do każdej kolejnej.
Bolątko za Ciebie trzymam kciuki ✊✊
Wierzę w Twojego kropcia!

reklama
Do góry