reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Palu ale betka wysoka:szok: superrrr gratulacje!!! Niech maluszki rosną zdrowo!!!!:-)
Dziękuję wszystkim za kciuki napewno się przydadzą, jak tylko wróce ze szpitala dam znać co i jak, mam nadzieję ze będą to dobre wiesci:tak:
ala trzymam kciuki za jutrzejszą punkcje, wszystko będzie dobrze. Powodzenia!!!!:-)
sakmi za Ciebie również kciuki zaciśnęte, napewno bąbelki zostaną z Tobą, trzeba mocno w to wierzyć!:-) Dbaj o siebie!!:-D

ala daj znac po punkcji.

qrcze opryszczka na ustach mi wyskoczyla...a nie mialam jej moze od dziecinstwa;/
i jeszcze sie zlękłam bo jakas laska taki watek otworzyla i ze to niby jest grozne tylko nie ta na twarzy tylko w kroczu... ale jak sie uprawia seksy orlane to to sie przenosi, a moj M na ustach dosc czesto miewa i boje sie, ze tam tez moge miec tylko nie ujawniona. Musze sie spytac o to mojego gina we wtorek

Jak można zareagować, na taką wiadomość- że własna matka zabija swoje dziecko - gdzie my tyle przeżywamy, tak wyczekujemy i żyjemy nadzieją że tym razem się nam uda. Masakra. Każda z nas wzięła by to dziecko, za kazde pieniądze. i to sa momenty gdzie chce odp. na pytanie- gdzie jest sprawiedliwość? - i gdzie jest kościół który jest przeciw in vitro i nie wspiera nas. a pragniemy dziecka. wierze ż Bóg jest z nami. mimo wszystko. bo wie ze te nasze dzieci beda kochane. jak przemówić to głów, bo nie rozumów - żeby oddały dzieci a nie zabijali. tu zdrowe dziecko, widać ze kochane przez dziadków i chyba bogata w miarę rodzina i taka masakra.
A ze mną są 3 moje bobaski i nie oddam ich nikomu.pozdrawiam was i miejcie nadzieje że wszystko będzie dobrze.

hej dziewczyny nie pisalam ale znowu spoznia mi sie okres :( to normalne zeby tak teraz caly czas sie spoznial po in vitro ?

Sakmi- :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:ja do dzisiejszego rana miałam cichą nadzieję, że sprzedali dziecko do adopcji, nie mogę się ruszyć sprzed TV- jak tak można z premedytacja kłamać i tak zbeszcześcić ciało malutkiej ludzkiej istotki......Madziu
[*]
[*]
[*] śpij aniołku w spokoju.

sylha- niechhce cie martwic ale zglos to lekarzowi kolezanka miala problem hz zebem i musiala przesunac wszystko o 3 miesiace bo ponoc niewskazane , ale zapytaj lekarza i to predko

reklama
wiolka5- jak sie nie udalo to dostalam odrazu @ , potem mialam 43 dni cykl i teraz juz 32 dzien cyklu nawet brzuch mnie nie boli :/ a zawsze z rana dostaje :/ ktorejs z Was sie tak podzialo ?

Do góry