reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Witam ja polecam Novum jestem po 3 poronieniach i ciąży pozamacicznej dzięki lekarce z tej kliniki jestem teraz w ciąży 10 ty dzień

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

Właśnie dużo dobrego czytałam o Novum i dlatego tez chciałam się upewnić i dopytać o konkretnego lekarza :) dzięki

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Hej Dziewczyny :) jestem nowa i chciałabym się dołączyc do wątku. Po długim staraniu i Inseminacjach zostaje mi tylko in vitro. Mam pytanie ... czy polecacie Novum w Wawie? Czy jednak Białystok?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jestem zadowolona z artemidy w Białymstoku. Po trzecim transferze rozpoczęłam dzisiaj 7 tydz. ;)

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Witam
Byłam kiedyś na tym wątku. Mam pytanie: w jakim czasie maksymalnie możliwe jest zapłodnienie w in vitro? Czy jeśli w czasie doby jakieś jajeczka nie zostały zapłodnione to w drugiej dobie jeszcze jest to możliwe czy jajeczka już obumierają?

Dziękuję :)
Dr Obuchowska,jeszcze bardzo dobra jest dr Zygler, dr Zamora.
Tam mają wielu dobrych specjalistów.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Moim lekarzem od początku jest dr.Zygler bardzo kompetentna doktor.Dr.Obuchowska miałam do czynienia z nią raz i stwierdziła torbiel po stymulacji której nie było.U dr.Zamory byłam też raz jak mojej doktor nie było niestety nie zrobił na mnie dobrego wrażenia a dr.Wojewódzki robił mi punkcie też jest nawet spoko.Dr.Zygler robiła mi transfer z crio i udało się za pierwszym razem czułam że ma dobrą rękę.Acha i jeszcze mogę polecić dr.Staroslawska tak chyba ma nazwisko też jest ok

Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
21.12 mam doplera ze styczniowa @ mam wrócić do ivi .
19.12 mam 2 wizytę w quironie.
Może już coś będzie widać. ...
Nie wiem tak sobie chodzę na usg raz w tygodniu i liczę na cud. ......

Kurcze Tobie to zawsze wiatr w oczy. Tak bym chciała żeby Ci się w końcu udało. Trzymam kciuki za pozytywny finał :-*

Do góry