No właśnie słyszałam już wiele pozytywnych opinii na temat kosmetyków rossmanowskich, dzięki Husann!Ja uzywam z rossmana bebi drem mam oliwke i balsam
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No właśnie słyszałam już wiele pozytywnych opinii na temat kosmetyków rossmanowskich, dzięki Husann!Ja uzywam z rossmana bebi drem mam oliwke i balsam
Dziewczyny czym brzuszki smarujecie i od kiedy?
I IVF - mój Bąbelek ma 8 tygodni [emoji173][emoji703][emoji320][emoji322][emoji324]
Byl chyba taki lekko różowawy... Jesli dobrze pamietam... Ale nie wiem czy jest ich kilka... Bo chyba tylko jeden rodzajA nawet mam Bio Oil, ale nie wiem czy to taki...kupiłam kiedyś i leży gdzieś w łazience.
Koleżanka poleca mustele, ale wiem, że ona łyka wszystko co reklamowane, więc podchodzę do jej rad z dystansem..
Dr. Niedużak. Rozumiem ze można to kupić w aptece? Koniecznie musze zakupić. Dzieki za info. Miałam transfer 2 zarodków tak jak przypuszczałam, czy jest tu ktoś komu zdażyło się że oba się zagniździły?Uda się Dbaj o siebie, to są Twoje ważne dwa tygodnie! Pamiętaj o ananasie
Do jakiego lekarza chodzisz?
Dr. Niedużak. Rozumiem ze można to kupić w aptece? Koniecznie musze zakupić. Dzieki za info. Miałam transfer 2 zarodków tak jak przypuszczałam, czy jest tu ktoś komu zdażyło się że oba się zagniździły?
Wiesz ze i u mnie ciężko z zarodkiem napisałam tak bo wyszły mi gały jak przeczytałam ze nie ma sensu mrozic Ale marze o mrożeniu a co. ...... marzenia nic nie kosztują. .....Ja bym dala się pokroic za zarodek do transferu, o mrożeniu nawet nie marzę.Moja pani doktor nie daje mi szans na in vitro, chyba że jakimś cudem zobaczy więcej niż 4 antralne.
12.07 A Ty?
No popatrz, taką oliwkę też mam w domu [emoji6] dziś zaczynam nacieraniea ja w pierwszej ciąży smarowałam sie oliwką dla dzieci Hippa. Bylam bardzo zadowolona a stosując babydreama mnie mdliło musialam odstawić.
Wkurzam sie na maksa. Na prawde musze wiedziec co bylo nie tak. Najlepsza blastka, zdrowa, endo ok, prg dobry. Wiec o co kaman?????
W spożywczym jak jużDr. Niedużak. Rozumiem ze można to kupić w aptece? Koniecznie musze zakupić. Dzieki za info. Miałam transfer 2 zarodków tak jak przypuszczałam, czy jest tu ktoś komu zdażyło się że oba się zagniździły?