reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Transfer miałam w sobote dwa świeże z embrioglue cena nie taka straszna 350zł a moż dopomozeno ale na efekt musze jeszcze tydzień poczekać

Witam pozno sie melduje :) dziekuje z kciuki :) Ewcia kochana jestes:):) Chlopaki pieknie rosna maja ok 1kg razem roznica 9% miedzy nimi wiec jest super ryzyka chorob i zespolu d nie swierdzono rozwijaja sie prawidlowo i dzis o dziwo spokojni byli :) oby tak dalej szlo to bedzie super i na poczatku marca powinnam miec cc :) glukoza za mna -brak cukrzycy ,wyniki ksiazkowe , szyjka super , crp-1,8 , moj prof. szczesliwy ja tez :) teraz pieczenie piernikow, ubieranie choinki Swieta i piccolo na Sylwestra a potem z gorki :)

Prosze mnie wpisac na 03.01 wizyta pewna , w grudniu bedzie jeszcze tez wizyta ale dopiero w srode bede wiedziec kiedy .

Kciukow nie puszczamy:)

Malinka 38 jestem Po udanym 1 ivf Ale niestety nie chce polemizowac na temat fregmentacji i jakosci zaridkow
Nie wglebialam tej wiedzy dokladnie a mialam 17 kom z czego 6 sue zaplodnilo a zostal tylko jeden,ten pod mym sercem

Dzwoni moze di kliniki lub mam nadZ ze tutaj ktos doczyta I pomoze

W kazdym badz razie [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]i za reszte !!!

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hej Dziewczyny, czytam Was już od pewnego czasu, ale dzisiaj postanowiłam dołączyć do grona o ile można ? Macie niesamowitą wiedzę i doświadczenie, dlatego chciałam zasięgnąć waszej opini. W piątek miałam punkcję. 23 komórki z czego 14 było dobrej jakości. Postanowiliśmy zapłodnić 10. Dzisiaj jest 3 dzień i dostałam taką informację.
Uzyskane zarodki:
1 3/6 (fr 5%)
2 3/8 (fr 10%)
3 3/10
4 3/10 (fr 5%)
5 3/6
6 3/6 (fr25%)
7 3/10 (fr 5%)
8 3/10
9 3/10
10 3/10 (fr 10%)
3 oznacza, ze zarodek średniej jakości, bardzo dobrej jakości to 1. druga cyfra to liczba komórek w zarodku, fr to fragmentacja zjawisko niekorzystne obniżające jakość zarodka. U nas w klinice podają zarodki tylko 5 dniowe. W środę ma być transfer, ale zastanawiam się czy będzie z czego zrobić :(. Czy któraś z Was miała może podobne wyniki i coś z tego wyszło? Dodam, żę to nasze pierwsze podejście.
Nie jestem specjalistka ;) niestety.....
Ale przeciez one ogolnie dobre sa... no moze poxa tym z f25%. Poczekaj do 5 doby, na pewno cos z tego bedziesz miec.

Do góry