reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
roxii- nie wiem co to mialo zanczyc ze srony mojje kliniki ale wiesz co mysle ze robili mnie w h**** brzydko mowiac , bo jak poszlismy na pierwsza wizyte i mowili ze maz byl chory itd to poweidzialam ze odrazu in vitro bo na iui za malo mamy spermy a nawet nie wiedziala ile mamy a mielsimy 36 fiolek :/ i wogole pielegniarka przed transferem powiedzaila ze meza sperma jest swietna i wogole superr sie rozmrozila ze wogole malo plemniczkow zginelo ze naprawde superr , potem dowalili z tym defektem ze mam brac kortyzon a na opakowaniu stoi ze nie moga go brac kobiety w ciazy :/ wiec zwatpilam ale brallam a jak sie nie udalo i nie mieli na co zwalic to powiedzieli ze moze maz ma ten defekt genu i moze bralam za malo kotyzonu :/ i wez badz madrym .... mam czasmai dosc ....

ala_36- pewnie dwa dni to sporo moje dopiero podrosly w tych dniach co mi dawke zwiekszyli :) czyli w 3 dni :D

palu_nr1- MOJE GRATULACJE !!!!!! :-) :-)
BRAWO !!! Pierwsze in vitro i to zakonczone sukcesem !!!!:-):-):-)

Ostatnia edycja:
jak to sie mowi nie mowmy hop dopoki sie po 9 miesiacach nie wykluje:)) musze twardo stapac po ziemi. Nie skakac, nie zachwycac sie..bo nie chce cierpiec. Nawet jesli to prawda i test nie klamie i jestem w ciazy to sie i tak bede caly czas bala. Bo to nie jest ciaza na zasadzie o spoznil mi sie okres.. ups wpadlo nam sie kochanie. Tylko to jest takie moje wytesknione malenstwo na ktore trzeba chuchac caly czas z przezornosci....ahh...

Joweg, nie dziwne ze nie zaciazylas skoro zaplodnili Ci niedojrzale ( bo mówiłas ze były małe) komórki. Nawet nie wiedziałam, ze da sie zaplodnic niedojrzale jajka. Coś dziwna ta Twoja klinika.

Ja tez teraz z moja mam jaja. Już zmarnowalam poprzedni cykl, bo nie przysłali mi recepty. Zadzwoniłam w zeszły piątek i maja przysłać w tym tygodniu.

palu_1 - po zbadaniu bety mozesz isc na zwolnienie lekarskie,odpoczniesz,nie bedziesz sie denerwowac w pracy i milo spedzisz najblizsze 8,5 mies..:-):-)

reklama
nostalgia- mialam male potem dostalam gonal 187 dawke i niby podrosly, i jak pobirali to jedna najwksze maial 20mm i reszta po 18-16 wiec sama nie wiem :/ a jezeli byly za male czy cos tzn ze crio znowu sie nie uda....

Do góry