reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hej :)
Dziewczyny nie orientujecie się w jaki sposób można załatwić żeby już podczas drugiej procedury in vitro można było zaplodnic wszystkie komórki a nie tylko 6? Czytałam, że wszystkie komórki można zaplodnic po 35 roku życia, po dwóch nieudanych próbach in vitro lub ze wskazań medycznych. Tylko ciekawe o jakie wskazania chodzi. ..
U mojego lekarza wskazaniem bylo PCO choc ktoras z dziewczyn tu tez miala pco i jej zaplodnili tylko 6...w duzej mierze zalezy od odwagi lekarza...

Naprawde musisz byc charakterna i mocna kobieta jak ogarniasz i meza i zwierzeta i niedlugo synkow...no i z babcia dawalas rade :)
Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro :) teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczorem

2016-11-09 12.43.59.jpg Misio przyszedł pomruczec chlopcom

Załączniki

• 2016-11-09 12.43.59.jpg
    2016-11-09 12.43.59.jpg
    127,3 KB · Wyświetleń: 108
Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro :) teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczorem

Rybko.....[emoji22]co Ty musiałaś przejść!!
chłopaki to chyba taka nagroda z góry [emoji8]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jak zwykle zobaczyłam to co chciałam zobaczyć [emoji12] to czekam na betę [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bete mam robić dopiero we wtorek.Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł ujemny.Ale dzisiaj DOPIERO 7 DPT I 9 od podania pregnylu.Ale jakoś tak zdolowalam się i dopadło mnie znów zwątpienie ;(
Wczoraj i przedwczoraj test był dodatni ale to na pewno było po zastrzyku a dzisiaj już 9 dzień od zastrzyku i moze już nic nie ma we krwi.
Ale zaczynam się martwić i wkurza mnie już to czekanie :(
Kupiłam 25 testów na allegro i będę testować codziennie...A co tam...to i tak moje ostatnie podejście do in vitro...

reklama
Do góry