reklama
katharina203
Fanka BB :)
U mojego lekarza wskazaniem bylo PCO choc ktoras z dziewczyn tu tez miala pco i jej zaplodnili tylko 6...w duzej mierze zalezy od odwagi lekarza...Hej
Dziewczyny nie orientujecie się w jaki sposób można załatwić żeby już podczas drugiej procedury in vitro można było zaplodnic wszystkie komórki a nie tylko 6? Czytałam, że wszystkie komórki można zaplodnic po 35 roku życia, po dwóch nieudanych próbach in vitro lub ze wskazań medycznych. Tylko ciekawe o jakie wskazania chodzi. ..
Pixie_Dixie
Ja nie robilam bety tylko progesteron bo lekarz zalecił w 6dpt
Jak zwykle zobaczyłam to co chciałam zobaczyć [emoji12] to czekam na betę [emoji12]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
katharina203
Naprawde musisz byc charakterna i mocna kobieta jak ogarniasz i meza i zwierzeta i niedlugo synkow...no i z babcia dawalas radeZobacz załącznik 781933 A o to mój Oskarek senior rodu
rybka14
Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczoremNaprawde musisz byc charakterna i mocna kobieta jak ogarniasz i meza i zwierzeta i niedlugo synkow...no i z babcia dawalas rade
scarlett86
Aktywna w BB
.
Ostatnia edycja:
Pixie_Dixie
Życie mnie zachartowalo nigdy łatwo nie było ale szybko wydoroslalam jak pochwalam pierwszego męża i dziecko a zwierzęta zawsze były obecne w moim domu one uczą empatii i zawsze można się im wypłakac w futro teraz tez łatwo nie bylo ale dałam rade za siebie i za Męża bo on już miał kryzys i nie wierzył ze sie uda teraz się cieszymy a moje zwierzątka jak obstawa za mną wszędzie a kotki na zmianę mrucza moim chlopcom w brzuchu kołysanki wieczorem
Rybko.....[emoji22]co Ty musiałaś przejść!!
chłopaki to chyba taka nagroda z góry [emoji8]
malutkikaczorek
Bete mam robić dopiero we wtorek.Dzisiaj z ciekawości zrobiłam test ale nie z porannego moczu i wyszedł ujemny.Ale dzisiaj DOPIERO 7 DPT I 9 od podania pregnylu.Ale jakoś tak zdolowalam się i dopadło mnie znów zwątpienie ;(Jak zwykle zobaczyłam to co chciałam zobaczyć [emoji12] to czekam na betę [emoji12]
Wczoraj i przedwczoraj test był dodatni ale to na pewno było po zastrzyku a dzisiaj już 9 dzień od zastrzyku i moze już nic nie ma we krwi.
Ale zaczynam się martwić i wkurza mnie już to czekanie
Kupiłam 25 testów na allegro i będę testować codziennie...A co tam...to i tak moje ostatnie podejście do in vitro...
reklama
rybka14
Rybko.....[emoji22]co Ty musiałaś przejść!!
chłopaki to chyba taka nagroda z góry [emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE
Podziel się: