reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

agniecha75- to ty nie miaals przed in vitro robionej histeroskopii ?:szok: ja wlasnie tak mysle czy czasem nie bede miec robionej drugi raz , bo to juz bedzie w sumie 9 miesiecy jak bede miec crio wiec napewno beda kazali powtrzyc , sama nie wiem

reklama
a mi bulgocze i burczy w brzuchu jak na @...chyba troche za wczesnie...........................

joweg a po co ta histeroskopie robic?

paula_nr1- lekarz piwedzil mi ze robia u mnie w klinice obowiazkowo przed kazdym in vitro zeby wykluczyc polipy w macicy i inne zeby zobaczyc wogole czy maciac dobrze wyglada itd. wiec nie wiem czy przed crio bede robic mi znowu czy jak..... paula 4 testujesz tak ?:D trzymam kciuki :) ja niestety nie dotwalam do testowania ....

Agniecha - jak widać moje zdolności interpretacyjne o tej porze zawodzą :-) Czyli wychodzi na to, że trzeba się dobrze wstrzelić z tą ciążą, bo de facto możesz mieć umowę na 1,5 roku i jak zajdziesz w ciążę np. 2,5 miesiąca przed końcem umowy to lipa - można liczyć tylko na dobrą wolę pracodawcy. Ja mam na szczęście na czas nieokreślony.
Buziaki Dziewczynki idę powoli szykować się na jutro do pracy.

to dwa dni dopiero po trnaferze jestes :) jak dobrze ze mamy te suwaczki hehe trzymam kciuki za ciebie kochana :) dwa blastusie dostals czy jednego , powiem wam ze niemoge sie doczekac w sumie , alez drugiej strony sie ciesze bo skonczymy remont w domu , odpoczeniemy na Barbados i bedziemy gotowi do walki o dzidzie :)

reklama
bunka wsadzaj sobie maluchy to nie bede sama:)) ze mna dopiero sa 3dni:) tylko ja mialam 5 dniowe, a Ty 3 dniowe. Ale testowanko bedziemy mialy podobnie:))
joweg 2 mam podane maluszki

Do góry