katharina203
Fanka BB :)
Trzymam bardzo kciuki...Nie dziękuję ! Koniecznie dam znać, mam przecież od dzisiaj grupę wsparcia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam bardzo kciuki...Nie dziękuję ! Koniecznie dam znać, mam przecież od dzisiaj grupę wsparcia
Chyba można, chociaż w sumie nie wiem, bo biorę dopiero dwa dniRach ciach szybki sadomasochizm
Nie jest zle raz boli raz nie zalezy gdzie sie wbije bo juz troche zrostow sie porobilo
Mokate te zastrzyki dookola pepka mozna robic prawda bo juz po bokach u mnie konczy sie miejsce
Beatka to chyba zalezy od lekarzaDziewczyny, a tak z ciekawości to kiedy wystawiają zaświadczenie do pracy,że jest się w ciąży?
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Kasiu to sa zastrzyki podskorne igielka jest za krotka aby dotrzec tak dalekoDziewczyny takie mi sie glupie pytanie nasunelo...musze robic nadal zastrzyki w brzuch. Jestem 11t4d. I sie zastanawiam czy mozna ta igla zrobic jakas krzywde dziecku...np przebic worek owodniowy lub pepowine...