reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Witajcie ! Od jakiegoś czasu uważnie przypatruje się Waszym rozmowom. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ jutro do Was dołączę... o 9.00 mam punkcję. Z jednej strony już nie mogłam się doczekać tego dnia, ale czym jest bliżej coraz bardziej się nie pokoję. Trzymajcie kciuki ! Pozdrawiam

reklama
Witajcie ! Od jakiegoś czasu uważnie przypatruje się Waszym rozmowom. Postanowiłam się ujawnić, ponieważ jutro do Was dołączę... o 9.00 mam punkcję. Z jednej strony już nie mogłam się doczekać tego dnia, ale czym jest bliżej coraz bardziej się nie pokoję. Trzymajcie kciuki ! Pozdrawiam

Witaj! Trzymam kciuki.
Ja też się przed pierwszym razem bałam, ale naprawdę nie ma czego. Poza tym: to pierwszy krok w stronę upragnionej dzidzi!
Myśl pozytywnie!

Witaj Agamiz ! :) powodzonka jutro, duzo jajeczek !

Dziewczyny czy wy tez macie wzdecia ? Moj brzuch jest tak wielki i mi jezdzi w brzuchu ze masakra... :/ dzisiaj wogole jakos czuje sie do d... jakas taka be energii, cycki mnie swedza i bola juz nie moglam sie doczekac az sciagne stanik i ten brzuch :(

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Trzymam kciuki Aga !!! [emoji3] Nic się nie stresuj. 15 min i po krzyku a radość z dzieciątka bezcenna [emoji3]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

Witaj Agamiz ! :) powodzonka jutro, duzo jajeczek !

Dziewczyny czy wy tez macie wzdecia ? Moj brzuch jest tak wielki i mi jezdzi w brzuchu ze masakra... :/ dzisiaj wogole jakos czuje sie do d... jakas taka be energii, cycki mnie swedza i bola juz nie moglam sie doczekac az sciagne stanik i ten brzuch :(

Ja czułam jajniki ,bolało jak cholera. Na początku leciutko mnie wzdelo, ale to po punkcji i szybko przeszło.
Nie miałaś zagrożenia hiperka?

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej :)
Szybciutko pójdzie :) ani się obejrzysz :)
Które to Wasze podejście?

Ja czułam jajniki ,bolało jak cholera. Na początku leciutko mnie wzdelo, ale to po punkcji i szybko przeszło.
Nie miałaś zagrożenia hiperka?

Nie u mnie jest to praktycznie wykluczone ze wzgledu na obnizona rezerwe jajnikowa... ja wyprodukowalam tylko 3 pecherzyki i z tego jedno jajko...

Dziękuję za wsparcie,nie sądziłam że aż tak bardzo będzie mi potrzebne ! Jesteśmy po trzech nieudanych inseminacjach, a teraz właśnie mamy pierwsze i mam nadzieję ostatnie podejście do in vitro. Tak długo czekamy na tą piękną i bezcenną wiadomość, że wreszcie będziemy rodzicami. Ponad dwa lata temu było nam dane cieszyć się z tej wiadomości aż dwa tygodnie kiedy to pewnej nocy pękł mi jajowód, ponieważ ciąża okazała się pozamaciczna. Od tej pory nie udało mi się zajść w ciąże naturalnie. Wierzę, że teraz los się odmieni, jestem naładowana pozytywnymi myślami a na twarzy rysuje mi się banan :)

Dziękuję za wsparcie,nie sądziłam że aż tak bardzo będzie mi potrzebne ! Jesteśmy po trzech nieudanych inseminacjach, a teraz właśnie mamy pierwsze i mam nadzieję ostatnie podejście do in vitro. Tak długo czekamy na tą piękną i bezcenną wiadomość, że wreszcie będziemy rodzicami. Ponad dwa lata temu było nam dane cieszyć się z tej wiadomości aż dwa tygodnie kiedy to pewnej nocy pękł mi jajowód, ponieważ ciąża okazała się pozamaciczna. Od tej pory nie udało mi się zajść w ciąże naturalnie. Wierzę, że teraz los się odmieni, jestem naładowana pozytywnymi myślami a na twarzy rysuje mi się banan :)
No Kochana,z takim podejściem może być tylko do przodu :):)
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Trzymam kciuki za jutro i koniecznie daj znać :)

reklama
Do góry