reklama
katharina203
Fanka BB :)
Ja mam to samo...nie dosc ze sie mecze to jeszcze strasznie sie poce...z twarzy to pot mi sie leje a wlosy mam tak mokre przy skorze ze musze je stale myc...Wlasnie wrocilam ze spacerku i zakupow i tak sie zmeczylam ze musze sie polozyc,a co to bedzie dalej jak ja juz teraz tak sie mecze.
gosia321
To mnie pocieszylas bo juz myslalam o najgorszym ;PJa mialam takie lekkie bole a po 2 dniach przeszly. Najgorsze bylo wstawanie i wyprostowac sie.
BeataWarszawa
Mniam,uwielbiam szpinakJa tez juz wrocilam ze spacerku i zakupow i leze i odpoczywam. Zbieram sily na zapiekanke makaronowa z mniesem i szpinakosem
Ja dziś rosolek
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
AniaCh83
Mawila, nie mam takiej pamięci jak Gosia, nie pamietam jaka Ci beta wyszła ... 6 w 10dpt? Tak czy siak ja tez miałam niska caaaalyyyy czas, ale troche większa od Ciebie : 8dpt-14,11dpt-33, 14-76... 26dpt odstawiłam leki, bo beta była tylko 600, a po niecałym tygodniu był pęcherzyk , beta rosła, ale wolno, wróciłam do leków, pozbiej serduszko i pozbiej znowu usg i ok. Za tydzien kolejne...juz 13tc
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ostatnia edycja:
Mawila
Niestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
gosia321
Ja nie jestem zupna a jak juz gotuje zupe to pomidorowke barszcz ukrainski grzybowa brokulowa albo neapolitanska i to raz na 2 miesiace
Jutro mam zamiar pierogi z kapusta i grzyborami zrobic hehe ale zobaczymy czy nie przejdzie mi ochota
BeataWarszawa
Przykro mi strasznieNiestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
gosia321
Kochanie tak mi przykro a tak wierzylam ze bedzie inaczej tule mocno :*Niestety tak jak myślałam. Dziś 12 dpt - beta hcg poniżej 1,2. Progesteron 6,0. To by było na tyle.
Wczoraj pytalas sie o genetyke ja bym radzila zrobic pakiet na trombofirie wrodzona czyli mutacja v- leiden i mthfr
Moga powodowac problem w implantacji lub poronienia
Podziel się: