husann
Fanka BB :)
No napewno dobrze cie tam nakuli w koncu 16 kom. Niektore dziewczyny mialy miej pobranych kom i plamily.Dobrze musieli mnie tam podziabac bo luteina razem z plamieniem na wkladce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No napewno dobrze cie tam nakuli w koncu 16 kom. Niektore dziewczyny mialy miej pobranych kom i plamily.Dobrze musieli mnie tam podziabac bo luteina razem z plamieniem na wkladce
Halo halo teraz tak liczę i sama nie wiem ....mówił żebym za wcześnie nie robiła...tzn tak około 12 dnia najwcześniej..myślę że zrobię 3.11 czyli 14 dni po transferze, także bardzo proszę o wpisanie na 3.11. [emoji9]Kogo dopisac do kalendarza bo po wczorajszym dniu moglo mi cos umnknac
Beatka, Klatsa kiedy betujecie
S.łodz kiedy transfer ??
Kto jeszcze ??
No i ja...i marzę i sobie nawet nie wyobrażamO Boshe, napisałaś to co nigdy nie przyszło
Mi do głowy u ranę w takie słowa, w ogole w żadne tego nie potrafiłam ubrać, ale wlasnie o to chodzi, ze tak sie przyzwyczaiłam do starań, do wyliczeń, do śledzenia cyklu, setki testów owulacyjnych i ciążowych, obsikiwanych jeszcze przed terminem @, za każdym razem, przy każdym okresie to poczucie porażki, często łzy, kłótnie, niezrozumienie ze strony otoczenia, to wszystko trwało tak długo, ze teraz, chyba do tej pory nie moge uwierzyć, ze sie udało, ze ja naprawdę w tej ciazy jetem, ze ja naprawdę bede miała drugie dziecko, ze jesteśmy tak blisko naszego celu.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest różnie. Między 1 a 3 cykle.Dziewczyny a ile sie dochodzi do siebie od punkcji do punkcji? W sensie jaka przerwe sie srednio robi? Powodzenia dzis :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
w sobote ide na usg , a transfer w poniedziałekKogo dopisac do kalendarza bo po wczorajszym dniu moglo mi cos umnknac
Beatka, Klatsa kiedy betujecie
S.łodz kiedy transfer ??
Kto jeszcze ??
Ja odczekalam 4 cykle. Ale profesorek mowil ze najlepiej 3 cykle wiec mysle ze jak bedziesz u tego samego podchodzic co teraz to ci powie ze 3 cykleDziewczyny a ile sie dochodzi do siebie od punkcji do punkcji? W sensie jaka przerwe sie srednio robi? Powodzenia dzis :-)
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kazda z nas przez to przechodzila lub przechodzi i ty dasz rade.w sobote ide na usg , a transfer w poniedziałek
mnie tez pokłuli, 18szt wczoraj taki ból wieczorem że juz miałam ochotę po pogotowie zadzwonić, dzisiaj jest juz lepiej