reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, bardzo ładnie się spisałyscie. Teraz trzymamy kciuki za piękny rozwój:-)

U mnie 7dpt i ból brzucha jak na okres. Juz 3 dzien odczuwam takie bóle. Czy to złe obiawy? Chyba jednak wybiorę się jutro na betę, strasznie się niecierpliwię...
Jak to jest? Moze wyjsć już w 8dpt?

Wyjdzie przy blastocyscie. Przy 3dniowych tez. Przy 2dniowych bym jeszcze poczekala.

reklama
CRP może być podniesione od samej ciąży.
Jakie masz te bakterie? U mnie za pierwszym razem wyszły, bo nieprawidłowo oddałam mocz- przy dopochwowej luteinie musisz się dokładnie umyć, to ważne. Za drugim razem wyszły mi już tylko bakterie fizjologiczne.
Nic nie wiem bo to bylo ogolne badanie moczu i wyszly tylko bakterie od rana od obchodu nie widzialam lekarza wiec nic nie wiem...

Endometrium nie maleje. Ono w roznych miejscach ma rozna grubosc. U mnie teraz na koncach rogow ma 9.4, w srodku ok 8.3 a sa miejsca gdzie ma 7.5. Dlatego waznevjest tez podczas transferu gdzie zostawia zarodek i czy sie nie przemiesci. Niestety to loteria.
Tez zadalam lekarzowi to pytanie jak jest mozliwe ze zmalalo. Mowi ze moze tak byc bo macica pracuje ze nie ma jak dokladnie znierzyc. Mierzyl w kazdym miejscu nigdzie nie bylo 8.5 olalam bo skoro 3 razy bylo 8.5 to nie moze byc 7. Wogole wkurwilam sie na wizycie lekarz chyba mocno zmeczony byl bo nawet mi recept nie wystawil musialam sie upomniec po wyjsciu z gabinetu u pielegniarek. Kuzwa nie wiem skad takie podejscie ze co jak nie jestem jego pacjentka to zlewka. :crazy:jakbym mogla do niego wrocic do gabinetu to bym mu wygarnela :p :realmad::angry: az by mu w piety poszlo

Ostatnia edycja:
reklama
Beatka a bralas jakies ulepszacze i w koncu jaka metoda zaplodnienie icis czy imsi??
Z ulepszaczy to w standardzie jest ten klej. A tak poza tym to tylko icis.
No i na akupunkture chodziłam intensywnie w trakcie stymulacji i teraz idę na taki specjalny zabieg przez transferem.
Biorę encorton.
No i wcinam ananas ;)
Teraz dostałam luteine pod język i dopochwowo,estrofem 2x1,Wit D,kwas foliowy i euthyrox.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry