reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzis konic stymulacji :)
Prawy jajnik 5 pecherzykow 18-22mm
Lewy jajnik 8 pecherzykow 19-26 mmi mniejsze
Endometrium 7 dziwne ze zmalalo z 8.5 ale chyba zle zmierzone
21:00 ovitrelle
Sroda 7:30 stawic sie na punkcje
I to ja zaszalalam ;)
Super wynik! Kolejny etap się kończy, kolejny zaczyna :):)
U mnie środa, czwartek transfer ! :D

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czytam że szczęśliwe te "jajkobrania" były dzisiaj - to cieszy:) mam pytanie - niewiem czy dobrze pamiętam Beata - Ty chyba pisałaś o FertilMan , wiec ja dzis odebrałam z apteki ten lek i kupiłam też Navitin i mam pytaanie czy mój M może brać te dwa suplementy naraz ?? wiadomo czasami co za duzo to niezdrowo :confused:

Ja wizytę mam przełożona na 20.10 nie byłam dziś. Doktorek odwołał wszystkie wizyty i wybrał się na urlop o czym dowiedziałam się przypadkiem i specjalnie dla mnie miał przyjechać a że dziś 12 dc to stwierdził że spotkamy się w 15 dc nie mam objawów owulacji. Mam jutro i pojutrze zrobić testy owu ja by wyszły pozytywnie dzwonić.

reklama
Do góry