katharina203
Fanka BB :)
Ja tez nie z bydgoszczy????hmm nie znam i nawet nie słyszałam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja tez nie z bydgoszczy????hmm nie znam i nawet nie słyszałam
Mój też to brał i navitin.Mój też brał Fertilman swego czasu - dr Socha - polecił i powiem szczerze wszystkie parametry sie polepszyły choć były okej także dobrze że mi przypomniałaś
Gosiu, wynik mam w normie, tylko od ostatniego razu bardzo spadło. Było 1,60, a dziś jest 0,66. Takiego jeszcze nie miałam.Motylku tsh to pewnie po stymulacji leglo w gruzach tak jak u mnie i u Beatki a dodatkowo ciaza tez ma wplyw
To jestesmy blisko. Ja w Akh zostalam skierowana bo mam miesniaki i in vitro to ciaglosc mojego leczenia tam. a powiedz mi ile placisz plus minus za podejscie. Bo wiem, że w prywatnych klinikach tez ,masz znizki i placisz tyle prawie co np ja tak? Ciekawa jestem. Ostatnio sie o tym dowiedziałam. Zobacze jaki tu maja procent udanych IVF. Ale dobrze wiedziec, że z polecenia istnieja jeszcze inne kliniki,buuuzia
Mi też dziś zimno i kicham. Może to CRP jednak nie od tej bakterii, tylko coś mnie bierze :-\Ja juz niestety dzis nie moge...boli glowa...kicham...katar...trzese sie cala...mam nadzieje ze szybko wyzdrowieje...
Zycze ci zeby crp nie roslo i zebys szybko pozbyla sie bakterii...
My płaciliśmy za samo ICSI chyba 1050,- (do tego dochodzą dodatkowe usługi typu EmbryoGlue). A ile Ty płacisz? Bo nie wiem, o jakie zniżki Ci dokładnie chodzi. My podchodzimy z funduszu in vitro, który przejmuje 70% kosztów. Dużo prywatnych klinik ma podpisane umowy z funduszem i jeśli para spełnia wymogi, fundusz bez problemu przejmuje koszty.
Pozdrawiam!
Dziewczyny pokazał mi sie wynik progesteronu badanego wczoraj 10,5 - to chyba strasznie mało !!!???
Zazdrościmy refundacji.......
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom