reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
To jestesmy blisko. Ja w Akh zostalam skierowana bo mam miesniaki i in vitro to ciaglosc mojego leczenia tam. a powiedz mi ile placisz plus minus za podejscie. Bo wiem, że w prywatnych klinikach tez ,masz znizki i placisz tyle prawie co np ja tak? Ciekawa jestem. Ostatnio sie o tym dowiedziałam. Zobacze jaki tu maja procent udanych IVF. Ale dobrze wiedziec, że z polecenia istnieja jeszcze inne kliniki,buuuzia

My płaciliśmy za samo ICSI chyba 1050,- (do tego dochodzą dodatkowe usługi typu EmbryoGlue). A ile Ty płacisz? Bo nie wiem, o jakie zniżki Ci dokładnie chodzi. My podchodzimy z funduszu in vitro, który przejmuje 70% kosztów. Dużo prywatnych klinik ma podpisane umowy z funduszem i jeśli para spełnia wymogi, fundusz bez problemu przejmuje koszty.
Pozdrawiam!

My płaciliśmy za samo ICSI chyba 1050,- (do tego dochodzą dodatkowe usługi typu EmbryoGlue). A ile Ty płacisz? Bo nie wiem, o jakie zniżki Ci dokładnie chodzi. My podchodzimy z funduszu in vitro, który przejmuje 70% kosztów. Dużo prywatnych klinik ma podpisane umowy z funduszem i jeśli para spełnia wymogi, fundusz bez problemu przejmuje koszty.
Pozdrawiam!

Zazdrościmy refundacji.......

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny pokazał mi sie wynik progesteronu badanego wczoraj 10,5 - to chyba strasznie mało !!!???

Ja miałam 12.7 powiedzieli ze jest
Ale ja nie jestem dobrym porównaniem. Mi sie nie udało. Ale sa dziewczyny co miały bardzo niski i sa w ciąży [emoji173]️[emoji16][emoji106][emoji106][emoji106]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry