A no faktycznieKasiu ale to co wyslala hoopre to jest rozwoj zarodka po transferze a nie po punkcji
To musze jeszcze poczekac[emoji1]
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A no faktycznieKasiu ale to co wyslala hoopre to jest rozwoj zarodka po transferze a nie po punkcji
Tak popieram ja ostatnio swoj eutyrox oddalam znajomej dla psaCiekawe po co psu prolutex[emoji12]
No chyba ze tez do podtrzymania ciazy[emoji12]
Ale wiem, ze weterynarz tez moze przepisywac leki. Komus wypisywal na tarczyce[emoji12]
Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam podwyższone, właśnie odebrałam wynik. Obstawiam te bakterie, które mi ostatnio wyszły. Dziś zrobiłam drugi pisiew i zobaczymy. Za to TSH mi poleciało w przeciągu miesiąca na łeb,na szyję. Zobaczymy, co powie lekarz.Dziewczyny vzy crp u kobiet w ciazy ma inne normy? W moim lab norma jest do 5 a ja mam 8.5
Bardzo mi przykroDziewczyny no mi sie nie udalo , niestety beta negatywna
No i ja wlasnie dostalam antybiotyk duomox na 5 dni...dosyc ze trudne ciaze to jeszcze jakies dziadostwa misza nam sie przypaletac...Też mam podwyższone, właśnie odebrałam wynik. Obstawiam te bakterie, które mi ostatnio wyszły. Dziś zrobiłam drugi pisiew i zobaczymy. Za to TSH mi poleciało w przeciągu miesiąca na łeb,na szyję. Zobaczymy, co powie lekarz.
Oj gratulacjeDzień dobry!
Wiem, że nie powinnam i że to bardzo wcześnie (7 dpt.), ale nie mogłam wytrzymać i zrobiłam test domowy (bardzo wczesny)... No i wyszedł zdecydowanie pozytywny! (Pokazałam mężowi i też widział drugą kreskę, a nie jak my, starające się mamusie, cień cienia).
To dopiero pierwszy krok, wiem, ale bardzo, bardzo się cieszę! Teraz oby test z krwi w piątek potwierdził, no a potem czekanie na upragnione serduszko!
Miłego dnia dla wszystkich!
Mam nadzieje ze tak cie myli jak mnie wczoraj trzymam kciukiWitajcie czekam właśnie na badanie ale jakoś kiepsko to widzę...ehhh . .. oby przeczucie mnie mylilo [emoji5]
Mój lekarz był przeciwny antybiotykowi, powiedział, że na razie nic mi nie będzie włączał, bo bakterie mogły być przez lutinusa. Kazał mi zrobić to CRP, zobaczymy, co powie w piątek.No i ja wlasnie dostalam antybiotyk duomox na 5 dni...dosyc ze trudne ciaze to jeszcze jakies dziadostwa misza nam sie przypaletac...
Hej no wiec ja mam na 28 pazdziernika wizyte w klinice - mam nadzieje ze juz serduszkowa bedzieTrzymamy kciuki za bete na wysokosci
[emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :* [emoji173]
Październik mamy to kobietki to bedzie nasza jesien niech bedzie szczesliwsza od lata owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Dzieciaczki przychodza na swiat :* [emoji173][emoji173][emoji173]
Bety sa w koncu pozytywne forum odczarowane
Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie najwiekszego marzenia kazdej z nas bycia mamą :*
- Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
Październik
Shake it up baby, twist and shout
Bedzie sie dzialo
11: malutkikaczorek - betowanie 1
12:gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
12:BeataWarszawa - wizyta w teakcie stymulacji
12:emka51- betowanie 2
13:malutkikaczorek - betowanie 2
13:daria16-wizyta w trakcie stymulacji
14: butterfly1331 - wizyta u gin prowadzacego ciążę
14:Olusja1987 - wizyta u gin prowadzacego ciążę