reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe ja pamietam jak przed laparoskopia podwujna dawka glupoego jasia a ja jeszcze jadac na sale bylam w pelni swiadoma :) i dlugo im zajelo uspienie mnie :)

Dziewczyny czy po transferze bralyscie nospe aż do bety lub dłużej?jeśli tak to w jakich dawkach? Mi lekarz nic nie mówił o tym i nie mówił że mam brać i nie wiem co robić czy sama zacząć brać na własną rękę czy nie? I czy wg was dawka progesteronu w postaci duphastonu 3x1 i lutinus 3x1 to wystarczająca dawka? Bo przy pierwszym crio miałam duphaston 3x1 i luteina 3x2 a progesteron z krwi w 6dpt mialam tylko 14,54 i nie wiem czy teraz nie będzie za mała dawka :( a badanie progesteronu mam zrobić dopiero 6.10

Dziewczyny czy po transferze bralyscie nospe aż do bety lub dłużej?jeśli tak to w jakich dawkach? Mi lekarz nic nie mówił o tym i nie mówił że mam brać i nie wiem co robić czy sama zacząć brać na własną rękę czy nie? I czy wg was dawka progesteronu w postaci duphastonu 3x1 i lutinus 3x1 to wystarczająca dawka? Bo przy pierwszym crio miałam duphaston 3x1 i luteina 3x2 a progesteron z krwi w 6dpt mialam tylko 14,54 i nie wiem czy teraz nie będzie za mała dawka :( a badanie progesteronu mam zrobić dopiero 6.10
Nospe mozesz brac 6xdziennie zwykla lub 3x dziennie forte
Bierz profilaktycznie czy boli czy nie boli zapobiega skurczom macicy do tego 3x dziennie 2 tabl magnezi z wit b6 tez na skurcze. A z duphastonem i luteinusem nie pomoge

reklama
Do góry