reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

U mnie też powoli zaczyna się bek :(
Od wczoraj planie na brązowo po kropelce. ...
Dziś z rana również ciemny brąz. ....
Mimo że Kate _07 mowie ze to może być implementacjne .Ale ja jakoś tego nie czuje .......
Wciąż modlę się o cud by ten 1 embrionek był zuch nad zuchy .
Ale ........
Ewa nie lam sie wierz w kropka
Musi byc dobrze

reklama
Hooope &&&&&&x100 Wierzę, że będzie dobrze. Ema i Kaczorek trzymam kciuki i zaciskam jak dzika. Pytałyście o mnie. Mam jednego mrozaczka, więc pewnie podejdę do crio jakoś niedługo. Życzę wszystkim pięknego dnia i dziękuję za dobre słowa. To był pierwszy raz i mam póki co mętlik w głowie, bo przecież miało się udać ... Ściskam.
Kochana kazda z nas wierzy ze sie uda a porazka miesza w glowie niestety :(
Ale pozbieraj sie odpocznij i wracaj po kropka to duze szczescie ze go masz :)

Teraz kilka godzin niepewność i pytanie, kto bedzie dzis pił?
Maż ze szczescia czy ja ze smutku [emoji16]
Oby maż ze szczescia [emoji106][emoji106][emoji106][emoji256][emoji256][emoji256][emoji844][emoji844][emoji844][emoji844][emoji844]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Jedynym pozytywnym obiawem ciąży jest beta. Reszta może znaczyć wszystko. ....
Ja mam dziś 12dpt 2 dniowego embrionka od wczoraj plamie ale co to znaczy dowiemy się w poniedziałek po becie.
Można bety robić wcześniej ......
Ale ja czekam do dnia 15 mając nadzieję .
Wtedy beta jest jednoznaczna daje albo 3 cyfry albo wcale.

Ewka wiem o tym wszystkim doskonale .Bede czekac do przyszlego poniedzialku z beta cierpliwie i spokojnie,juz nauczylam sie zeby za szybko nie wariowac .Moze taka nasza natura oby

Teraz kilka godzin niepewność i pytanie, kto bedzie dzis pił?
Maż ze szczescia czy ja ze smutku [emoji16]
Oby maż ze szczescia [emoji106][emoji106][emoji106][emoji256][emoji256][emoji256][emoji844][emoji844][emoji844][emoji844][emoji844]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oby mąż !! Krwawisz. ? Plamisz. ?

wlasnie znalazlam na stronie kliniki Genesis:
"W przypadku wystąpienia obfitego, ciemnego krwawienia z dróg rodnych (prawdopodobnie miesiączki) można zrezygnować z wykonania testu ciążowego. Plamienia z dróg rodnych występujące w 6 – 11 dniu od transferu zarodków są często objawem zagnieżdżania się zarodka w jamie macicy i nie są niepokojącym objawem, który mógłby świadczyć o niepowodzeniu zabiegu, ale mogą być zwiastunem ciąży. W takim przypadku proszę zażywać tabletki No- Spa forte 3 x dziennie."

Hooope, Ewunka trzymam kciuki i wierze ze to objawy ciąży:D

wlasnie znalazlam na stronie kliniki Genesis:
"W przypadku wystąpienia obfitego, ciemnego krwawienia z dróg rodnych (prawdopodobnie miesiączki) można zrezygnować z wykonania testu ciążowego. Plamienia z dróg rodnych występujące w 6 – 11 dniu od transferu zarodków są często objawem zagnieżdżania się zarodka w jamie macicy i nie są niepokojącym objawem, który mógłby świadczyć o niepowodzeniu zabiegu, ale mogą być zwiastunem ciąży. W takim przypadku proszę zażywać tabletki No- Spa forte 3 x dziennie."

Hooope, Ewunka trzymam kciuki i wierze ze to objawy ciąży:D
Nospe jem jak kazali ;)
Fajnie się czyta ze są CZĘSTO objawem ☺
Bo myślałam że nie często. ....

Dziewczyny, znowu proszę o pomoc...tym razem w interpretacji...właśnie dostałam tel od embriologia że jest bardzo dobrej jakości zarodek- 5 dniowa blastocyta kkacy 4 CC....ale ha tak czytam i raczej wnioskuję że to wcale nie taka piękna :((( czy pomożecie mi rozszyfrować co to może znaczyć? Tylko bez medycznych pojęć których mało co rozumie..a może któraś szczeßliwie ma bobasa z takiej blaski???

reklama
Do góry