Ewunka
Fanka BB :)
Cofnij sie w forum jakies 2 tys stron hihihi i Ci sie wyjaśniKochana wybacz prosze bardzo bardzo Ci dziękuję., buziaczki przesyłam. No mów prędko ci u Ciebie??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cofnij sie w forum jakies 2 tys stron hihihi i Ci sie wyjaśniKochana wybacz prosze bardzo bardzo Ci dziękuję., buziaczki przesyłam. No mów prędko ci u Ciebie??
Ewunka!!!!! Bytowanie masz za tydzień!!!!! Cuuudacznie, trzymam kciukasyyyyy mocno mocnoCofnij sie w forum jakies 2 tys stron hihihi i Ci sie wyjaśni
Ema, w którym dniu cyklu masz crio??
A no mam BytowanieEwunka!!!!! Bytowanie masz za tydzień!!!!! Cuuudacznie, trzymam kciukasyyyyy mocno mocno
Ewunka tak się cieszę, aż mi łzy poleciały.cudownie!!! Będę myślami z Tobą i przesyłam dobrą energię))A no mam Bytowanie
Po punkcji okazało sie ze jest tylko 1 komoreczka i ta 1 na milion ( na którą czekałam 3 stymulacjie) zapłodnila sie i zostal mi podany 2 dniowy embrionek no i czekam .
Jestem za .... niedlugo ludzie by chcieli tylko blondynki o niebieskich oczach .......
Kasiu nie pomylilas sie w datach wychodzi ze caly miesiac nawet wiecej bedziesz na menopurzedzien dobry Dziewczyny
w koncy przyszla @ <yupi> zaczynam "walke" o kropka
28 wrzesnia zaczynam stymulacje wlasciwa (menopur i gonalF)
4 listopada mam wizyte w czasie stymulacji
Milagros kazda z nas zrobila by to samo gdyby w badaniach genetycznych wyszedl chociaz cien podejrzen wystapienia powaznej choroby u dziecka. Mukowiscyfoza zespol Turnera czy zespol Downa to nie sa takie tam sobie choroby.Eh... nie chce blondynow o niebieskich oczach. Chce zdrowe dziecko bez poronienia, ZD czy innych tragedii....
Kto jak kto ale myslalam, ze wy takie rzeczy to zrozumiecie. Widac nie....