reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Trzymamy kciuki za piekne widoki i odglosy serduszka, dobre wiadomosci na wizytach, udany zabieg
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :):tak::tak:
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za synka agatek28 oby szybciutko nabieral sil

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

22:Dragonfly79 - usg serduszkowe
22:malutkikaczorek - wizyta przed crio
22:Gosia321 -wizyta u gin
22:jaskolcia- histeroskopia

23: butterfly - wizyta serduszkowa
24:ema51 - wizyta kontrolna przed crio
26:malutkikaczorek -wizyta w trakcie stymulacji
30:Blastka - betowanie

Październik
3: Ewunka - betowanie 1
3:rybka14 - badania prenatalne
3:Hooope 86- betowanie
5:katherina - wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
5:gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
21:husan- wizyta kontrolna u gin prowadzacego ciążę

Falka- rozpoczecie stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Kasik99- rozpoczecie stymulacji
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D8-)
♡♡♡♡♡

Ja juz po wizycie :)
Od dzis zaczynam 0.5 amp gonapeptylu
Za 2 tygodnie wizyta i start wlasciwej stymulacji 150j gonalu f i 50 menopuru
I o zgrozo 3 zastrzyli codziennie :p
I tak sie zastanawiam bo lekarz mowil ze wszystkie 3 moge brac w jednym czasie bez odstepow ze nic to nie przeszkadza. Hmm i zastanawiam sie czy jak bede je brac po 21 to nie bedzie za pozno jesli pozniej chodzi o ovitrele???
A czemu ja myślałam że masz wizytę jutro o_O .
Ja brałam wszystkie o 20 gonal i menopur w ten sam bok a potem jak mi dołączył orangutana to tez o 20 tylko w inny bok :)

Z tą zieloną herbatą,to są różne opinie. Czytałam, że przed ciążą nie wolno jej pić, a potem, że jest wskazana, bo dobrze oczyszcza.
Ile ludzi, tyle opinii :) To tak, jak z tym miodem. Przeczytałam dziś, że jest odradzany, a potem, że wskazany, bo pomaga łagodzić ciążowe objawy.
Dokładnie na każdy temat znajdziesz za i przeciw ;)

Witajcie
Ja po wizycie:) kolejna jeszcze w poniedziałek bo endo jeszcze cienkie,to mój 10dc a endo lekarz mówił że chyba ma grubość 6 czy jakoś tak to możliwe w odniesieniu do mojego 10dc?.A ile musi mieć do transferu? Wyniki póki co mam ok i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer pod koniec przyszłego tyg środa czwartrk lub piątek ;) a no i estrofem zwiększony na 3x1 :) podpowiedzcie jak to z tym endo jest?

Przy endo 6 nie robi sie transferow. Musi miec minimum 8mm ale ja bym przy takim tez nie podchodzila. Jak dla mnie to zeby byc "bezpiecznym" to tak ponad 9 byloby ok.

Moze ci jeszcze urosnac. Po to bedziesz miec jeszcze wizyte kontrolna. Jesli mie urosnie to odwolaja transfer. Mi odwolali w zeszlym miesiacu i hoduje je jeszcze raz... do skutku.

reklama
Ostatnio był pecherzyk w właściwym miejscu. ? W którym dpt byłaś ostatnio na usg. ?
I który będzie jutro. ?

Oj u mnie juz ponad miesiac minął... 24dpt nic nie było widac, 30dpt pęcherzyk, jutro kolejne, to bedzie 36dpt. Pan dr sie zlitował chyba i powiedział ze mo zrobi za 1/3 ceny [emoji846]
Zdenerwowałam sie kurde No...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry