butterfly1331
Moderator
Buraki- bardzo dobrze!Dziś dostał ziemniaki buraki i klopsiki.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Buraki- bardzo dobrze!Dziś dostał ziemniaki buraki i klopsiki.
A czemu ja myślałam że masz wizytę jutro .Ja juz po wizycie
Od dzis zaczynam 0.5 amp gonapeptylu
Za 2 tygodnie wizyta i start wlasciwej stymulacji 150j gonalu f i 50 menopuru
I o zgrozo 3 zastrzyli codziennie
I tak sie zastanawiam bo lekarz mowil ze wszystkie 3 moge brac w jednym czasie bez odstepow ze nic to nie przeszkadza. Hmm i zastanawiam sie czy jak bede je brac po 21 to nie bedzie za pozno jesli pozniej chodzi o ovitrele???
Ja miałam sobie wybrać między 20 a 23 .No wlasnie ja m gobapeptyl tez wieczorem bo juz od dzisiaj. To dobrze ze mozebyc pozniej
Dokładnie wizyta rano i jak już ok to wieczorem tylko ovitrelleMoże być na pewno. Dwa razy w dniu ovitrelle miałam już nie brać innych zastrzyków.
Dokładnie na każdy temat znajdziesz za i przeciwZ tą zieloną herbatą,to są różne opinie. Czytałam, że przed ciążą nie wolno jej pić, a potem, że jest wskazana, bo dobrze oczyszcza.
Ile ludzi, tyle opinii To tak, jak z tym miodem. Przeczytałam dziś, że jest odradzany, a potem, że wskazany, bo pomaga łagodzić ciążowe objawy.
Witajcie
Ja po wizycie kolejna jeszcze w poniedziałek bo endo jeszcze cienkie,to mój 10dc a endo lekarz mówił że chyba ma grubość 6 czy jakoś tak to możliwe w odniesieniu do mojego 10dc?.A ile musi mieć do transferu? Wyniki póki co mam ok i jak wszystko dobrze pójdzie to transfer pod koniec przyszłego tyg środa czwartrk lub piątek a no i estrofem zwiększony na 3x1 podpowiedzcie jak to z tym endo jest?
Ostatnio był pecherzyk w właściwym miejscu. ? W którym dpt byłaś ostatnio na usg. ?
Ostatnio był pecherzyk w właściwym miejscu. ? W którym dpt byłaś ostatnio na usg. ?
I który będzie jutro. ?