reklama
Biorę magnez, ale nospy lekarz nie sugerował. Powinnam brać?To jest normalne nie przejmuj sie. Ja tez mialam bole jak @ i beta pozytywna. A bierzesz nospe i magnez ???
Hooope86
Fanka BB :)
gosia321
Lo matko Ewcia to cie zmoglo strasznieA dziękuję dziś już dobrze .
W poniedziałek w nocy wyladowalam w szpitalu bo z bólu mi znów oczy wychodziły .Miałam wzdety i twardy brzuch myślałam że bok mi rozerwie tak nagle w 1 chwili tak mnie zebrało. ......
1 myśl torbiel pękła. ....
Na na szpital. .....
Po drodze się pożyg. ... dostałam sracz. ...
mówię skończę się tu zaraz.
Ginekolog przyjął mnie od razu zrobił wymaz na jakieś bakterie i palcem pogrzebal podobno ok potem usg no i torbiel znów zmienił swą postać jest mniejszy i 1 komorowy - transformers czy co
dostałam kroplowke chyba z jakimś muzgotrzepem bo wczoraj cały dzień spałam. ......
podobno torbiel ma focha po punkcji i jest przytruty progesteronem i strajkuje!
A tak poza tym wszystko ok
Dobrze ze torbiel sie ciut niejszyla ale nie miala kiedy dac o sobie znac wredna pinda
Trzymaj sie dzielnie
:*
husann
Biorę magnez, ale nospy lekarz nie sugerował. Powinnam brać?
Ja bralam codziennie po 3 nospy i nie patrzylam czy boli czy nie ale bralam zeby nie bylo skurczy. Praktycznie wszystkie dziewczyny po transferze braly.
gosia321
Tak blastko bierz nospe zapobiega skurczomBiorę magnez, ale nospy lekarz nie sugerował. Powinnam brać?
Trzymam mocno kciukiJutro 13-14 mam transfer
butterfly1331
Moderator
Powodzenia dzisiaj, dziewczyny! Cudownych widoków
Blastka, ja przy pierwszym podejściu nospy nie brałam, bo wydawało mi się, że te bóle zniosę. I zniosłam, ale się nie udało. Teraz byłam mądrzejsza, nospę brałam 3x dziennie, do tego magnez. Bóli nie było i jestem w 6t5d ciąży Nospę zdarza mi się nadal wziąć, gdy mnie coś boli.
Ewcia, czemu nic nie mówiłaś? Jak się teraz czujesz? Wróciłaś do pracy? Trzymaj się i uważaj na siebie :-*
Husann, podoba mi się Twój spokój Mam nadzieję, że ja też tak będę się czuła w piątek, bo póki co stres o serduszko jest.
Katharina, nie jesteś odosobnionym przypadkiem, a dziewczyny mają już pewnie piękne brzuszki i z maluchami wszystko OK. Tego się trzymajmy i starajmy się myśleć pozytywnie
Blastka, ja przy pierwszym podejściu nospy nie brałam, bo wydawało mi się, że te bóle zniosę. I zniosłam, ale się nie udało. Teraz byłam mądrzejsza, nospę brałam 3x dziennie, do tego magnez. Bóli nie było i jestem w 6t5d ciąży Nospę zdarza mi się nadal wziąć, gdy mnie coś boli.
Ewcia, czemu nic nie mówiłaś? Jak się teraz czujesz? Wróciłaś do pracy? Trzymaj się i uważaj na siebie :-*
Husann, podoba mi się Twój spokój Mam nadzieję, że ja też tak będę się czuła w piątek, bo póki co stres o serduszko jest.
Katharina, nie jesteś odosobnionym przypadkiem, a dziewczyny mają już pewnie piękne brzuszki i z maluchami wszystko OK. Tego się trzymajmy i starajmy się myśleć pozytywnie
malutkikaczorek
WitajDziewczyny ja pewnie trochę świruję, ale potrzebuję podzielić się z Wami. Transfer był w poniedziałek a dzisiaj takie dziwne bóle jajników jak na @ i uczucie zimna. To chyba nic dobrego, czy może się nakręcam?
Ja jak zaszłam naturalnie w ciaze też miałam takie bóle jajnika i myślałam że @ przyjdzie a jak 3 dni się spóźniła to zrobiłam test który okazał się pozytywny więc to normalne i to może być dobry objaw
reklama
Ewunka
A bo nie było o czym pisać wole słac pozytywna energię W takim stanie nie mogę wrócić do pracy podrazniona zgniewana torbiel to całkowity zakaz dźwignia ( rolet w domu mi nie pozwalają podnosić ) Ja nie jestem za zwolnieniem w razie czego na wyrost ale jeśli są wskazania a takie właśnie mam to siedzę na zwolnieniu )Powodzenia dzisiaj, dziewczyny! Cudownych widoków
Strasznie jestem zmęczona i senna po tym progesteronie.
Podziel się: