reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kiedys to widziałam i wkleję Wam
1474268394-ihfc4f.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co mogę innego robić ... musze wierzyć oglądam ciuszki wybrałam juz łóżeczko, wózek , zaraz będę remont robić kupiłam szafę i komodę do pokoju ciesze się ciaza i tym ze super sie czuje mogłabym góry przenosić
Rybka bardzo podoba mi sie Twoje nastawienie, dzieci to czuja [emoji3] wszystko bedzie dobrze, zobaczysz! [emoji259]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziś już u profesora i niestety już 2 łożysk nie będzie w mojej ciazy jest tylko jedno i tak już zostanie tak szczerze to się bardzo denerwuje no niby wszystko wiem na temat mojej ciąży ale teraz to zaczną się schody a najgorzej jest między 18 a 26 tc i na przeżycie nnaszych dzieci i urodzenie bez komplikacji jest 50% ale ja wmawiam sobie i dzieciom w brzuchu ze musi być dobrze i żadnych komplikacji nie będzie mają sobie nic nie zabierać i wytrwać u mamusi w brzuchu do 35 tc
Dobrze ze jestes pod opieka specjalisty w tej dziedzinie jesli cos sie bedzie dzialo to na pewno pomoze. Ale trzymam kciuki za bezproblemowe doczekanie 35 tygodnia :*

Cześć dziewczyny
Dawno mnie nie było, ale jakoś musiałam się pozbierać. Nie wiem, jak dają radę dziewczyny, które straciły dzieciątko w późniejszej ciąży. U mnie było "tylko" puste jajo...
W tym tygodniu czeka mnie wizyta u lekarza i badanie BHcg. Zobaczymy na jakim jest poziomie. Zastanawiam się, kiedy będę mogła podejść do crio...tak bardzo chciałabym już teraz, w tym cyklu. Byłam u lekarza w 5 dniu @ i powiedział ze na razie mam o tym nie myśleć, niech wszystko ładnie się tam pozamyka. Ale chyba jest szansa zeby wszystko sie pozamykało w ciagu powiedzmy 2 tygodni...? Czy jeśli okaze się, ze wszystko jest ok i że mam jakiś pecherzyk to czy będę mogła podejść do crio juz w tym cyklu...? Tyle pytań...wiem, to pytania do mojego lekarza. To bardzo indywidualne. Jeśli tylko zobaczę że lekarz pozwala rozważać taką opcje, na pewno się zdecyduje. Ja do tej pory, chyba we wszystkim miał rację. A teraz...teraz tak bardzo żałuje że nie dałam sobie podać 2 zarodków. Może ten drugi by się utrzymał. Tak, po wszystkim zawsze jest dużo mysli, wątpliwosci itd. A różnie mogło się skonczyć. Chyba nie ma co gdybać. Szukam sensu. W tym, żeby dalej działać i mieć nadzieję na korzystne rozwiązanie. Wiem, co ukoiło by moje serce teraz. Beta 0 i zielone światło od lekarza. Tak. To by było TO. Rozważam też inne opcje, a mianowicie, jesli nie uda się w cyklu z crio, to robie kolejna stymulacje. Tak, miałam tego dosyć, ale ja muszę miec kolejne dziecko. Po prostu muszę. Tym razem polece na CLO i moze fostimon. Clo dobrze na mnie działa. Po nim mam zwykle 2 pecherzyki. Po bardzo duzej dawce gonalu miałam tyle samo. O porównaniu kosztów nie wspomnę.
Przepraszam, ze tak sie wcinam w Wasze rozmowy i użalam, ale muszę gdzies to wylać. Moje najbliższe otoczenie nic nie wie. I tak pozostanie.

Czesc dziewczyny pisze do Was aby pochwalić się dobrymi wieściami u nas bliźniaki i to jednojajowe jedna komórka podzieliła się na 2 a druga chyba się wchłonela jesteśmy przeszczesliwi choć wiemy że długa droga przed nami ale wierzymy że będzie dobrze [emoji1] jeden ma 1.08cm a drugi 0.63cm i narazie tyle teraz za tydzień lub dwa odbędzie się bardziej szczegółowe usg i dodatkowe badania [emoji4] ten rok jak narazie okazał się dla nas bardzo szczęśliwy i niech tak już zostanie. Ściskam mocno wraz z moimi kropkami i trzymam kciuki za Was wszystkie i za Wasze kropki i szczęśliwe rozwiązania narazie nadal daruje sobie czytanie wiadomości tutaj ale będę dawała znać co u nas. Buziaki i powodzenia [emoji175][emoji11][emoji110][emoji110]
1474279234132.jpg
1474279241184.jpg

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1474279234132.jpg
    1474279234132.jpg
    111,6 KB · Wyświetleń: 1 148
  • 1474279241184.jpg
    1474279241184.jpg
    183 KB · Wyświetleń: 1 034
Czesc dziewczyny pisze do Was aby pochwalić się dobrymi wieściami u nas bliźniaki i to jednojajowe jedna komórka podzieliła się na 2 a druga chyba się wchłonela jesteśmy przeszczesliwi choć wiemy że długa droga przed nami ale wierzymy że będzie dobrze [emoji1] jeden ma 1.08cm a drugi 0.63cm i narazie tyle teraz za tydzień lub dwa odbędzie się bardziej szczegółowe usg i dodatkowe badania [emoji4] ten rok jak narazie okazał się dla nas bardzo szczęśliwy i niech tak już zostanie. Ściskam mocno wraz z moimi kropkami i trzymam kciuki za Was wszystkie i za Wasze kropki i szczęśliwe rozwiązania narazie nadal daruje sobie czytanie wiadomości tutaj ale będę dawała znać co u nas. Buziaki i powodzenia [emoji175][emoji11][emoji110][emoji110]Zobacz załącznik 773743Zobacz załącznik 773744

Ale piękna wiadomość :)

Witam w gronie blizniakow jednojajowych:) widze ze beda takie jak moje sa w jednym worku owodniowym?
Tak są. Czekamy na kolejne usg które już więcej nam powie [emoji4] marzyła się parka ale nie identyczna [emoji28][emoji85] no cóż widocznie tak miało być [emoji7][emoji175][emoji175]

reklama
Do góry