reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

milla-to trzy miesiace wczesniej starcza?
mysle ze 3 miesiace wystarcza. ja biore juz od wrzesnia femibion natal, tak jak pisala Jo.M. zawiera dodatkowo jeszcze pare przydatnych witamin, wiec dodatkowo wzmacnia kobiecy organizm. tylko u nas jest troche drogi...ale ja kupuje po listku, wtedy latwiej rozlozyc koszty...

reklama
milla- ja tez biore femibion tzn mam ale teraz robie przerwe :D no i od dzis dziewczyny akcja PLODNOSC !!!!!! ziolka i wszytsko co polecila mi hope71 pozdrawiam kochana !!!!!!

lopop- my chcielismy miec 3 swoich :) ale teraz jak widze ze to nie takie latwe to chcialaby chociaz jedno miec swoje i pomoc jednemu jakiemus dziecku , ktore potrzebuje pomocy , milosci i domu :)

kaska31 to superrrr :) ja ´kurcze jeszzce musze czekac na moje szczescie ale tak se pomyslalma ze teraz biore trzy zarodki jak pozwola :)

kaska super-ja mam 1 USG 13 stycznia i zobaczymy czy pęcherzyk płodowy jest, a kolejne wypadało by podobnie jak u Ciebie pod koniec stycznia(chyba miałyśmy jeden dzień róznicy w transferach)

Joweg bardzo podziwiam osoby, które chca zaadoptować dzieciaczki:tak:

Tez biore caly czas femibion, len pije na zoladek dosc czesto. Kupilam sobie ananasa, zeby ten srodek jesc, cos tam wina sie napije:) co tam jeszcze jesc i pic na endo i zeby sie dobrze zagniezdzilo?:)) hope mi pomogla ale moze jeszcze jakies sugestie. mam malo czasu bo gdzies okolo tyg do transferu ale moze cos bym jeszcze zjadla przez ten tydzien od pon:))

palu czekolade zjedz na odprezenie i dla przyjemnosci heheheheh poprostu wsuń czekolade i przestan myslec o transferze, zrob se dobrze, a jak ja bede przed transferem to doradz mi to samo:tak:;-)

Czesc Dziwczynki.

palu_nr1- mozesz lykac mleczko pszczele (eliksir plodnosci i mlodosci), 1 lyzeczke miodu i pylek pszczeli.

reklama
palu no wlasnie, juz nic nie mozesz zrobic. A jak sie czulas po punkcji?? Ile to trwalo?? Ile dochodzilas do siebie??
agnieszka75 a powiedz mi o ktorej godzinie kazali Ci przyjechac na punkcje?? I na transfer?? A wszystkie te IVF mialas w angeliusie??? A czemu bylas raz u Grettki??

Do góry