mysle ze 3 miesiace wystarcza. ja biore juz od wrzesnia femibion natal, tak jak pisala Jo.M. zawiera dodatkowo jeszcze pare przydatnych witamin, wiec dodatkowo wzmacnia kobiecy organizm. tylko u nas jest troche drogi...ale ja kupuje po listku, wtedy latwiej rozlozyc koszty...milla-to trzy miesiace wczesniej starcza?
reklama
milla- ja tez biore femibion tzn mam ale teraz robie przerwe no i od dzis dziewczyny akcja PLODNOSC !!!!!! ziolka i wszytsko co polecila mi hope71 pozdrawiam kochana !!!!!!
lopop- my chcielismy miec 3 swoich ale teraz jak widze ze to nie takie latwe to chcialaby chociaz jedno miec swoje i pomoc jednemu jakiemus dziecku , ktore potrzebuje pomocy , milosci i domu
lopop- my chcielismy miec 3 swoich ale teraz jak widze ze to nie takie latwe to chcialaby chociaz jedno miec swoje i pomoc jednemu jakiemus dziecku , ktore potrzebuje pomocy , milosci i domu
kaska31
Fanka BB :)
no dzieczynki przyszlo mi dzisiaj pismo wezwanie na skan 30 stycznia bede wiedziala czy jest jeden babelek czy dwa.
Magdusia 31
kaska super-ja mam 1 USG 13 stycznia i zobaczymy czy pęcherzyk płodowy jest, a kolejne wypadało by podobnie jak u Ciebie pod koniec stycznia(chyba miałyśmy jeden dzień róznicy w transferach)
Joweg bardzo podziwiam osoby, które chca zaadoptować dzieciaczki
Joweg bardzo podziwiam osoby, które chca zaadoptować dzieciaczki
palu_nr1
Tez biore caly czas femibion, len pije na zoladek dosc czesto. Kupilam sobie ananasa, zeby ten srodek jesc, cos tam wina sie napije co tam jeszcze jesc i pic na endo i zeby sie dobrze zagniezdzilo?) hope mi pomogla ale moze jeszcze jakies sugestie. mam malo czasu bo gdzies okolo tyg do transferu ale moze cos bym jeszcze zjadla przez ten tydzien od pon)
reklama
amalfi
palu no wlasnie, juz nic nie mozesz zrobic. A jak sie czulas po punkcji?? Ile to trwalo?? Ile dochodzilas do siebie??
agnieszka75 a powiedz mi o ktorej godzinie kazali Ci przyjechac na punkcje?? I na transfer?? A wszystkie te IVF mialas w angeliusie??? A czemu bylas raz u Grettki??
agnieszka75 a powiedz mi o ktorej godzinie kazali Ci przyjechac na punkcje?? I na transfer?? A wszystkie te IVF mialas w angeliusie??? A czemu bylas raz u Grettki??
Podziel się: