reklama
rybka14
Fanka BB :)
Ja znowu wyladowalam w szpitalu
krwawienie w nocy sie powtorzylo i silny bol brzuccha.
Ja znowu wyladowalam w szpitalu
Trzymaj się kochana będzie dobrze trzymam mocno kciuki za Ciebie i maluszka && & & & & & & &Ja znowu wyladowalam w szpitalu
Zosia87
Jak były same dobre wiadomości tak teraz co chwile coś się dzieje wiadomo już coś? Trzymaj się [emoji175]Ja znowu wyladowalam w szpitalu
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
kilosierra
Kochana, u mnie się zaczęło od stanu podgorączkowego, który utrzymuje się do dzisiaj
Stan podgorączkowy tylko wczoraj, przez kilka godzin. Dzisiaj juz cisza. I w ogóle cisza. 7 dpt, a mnie nawet piersi nie bolą...beta za tydzień :-)
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Flandi
husann trzymajcie się dzielnie! trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze <3Ja znowu wyladowalam w szpitalu
kilosierra
AniaCh83
Husann, daj znać jak tylko bedziesz mogła. 3 mam kciuki [emoji110][emoji110][emoji110]
reklama
AniaCh83
Dziewczyny, ja dzis ciagle z głęboka depresja, chciałabym zasnąć i obudzić sie jutro w południe, po czym udać sie juz na to usg. To niestety niemozliwe, wiec czytam sie dalej. Juz rożne alternatywy mi do głowy przychodzą, wczoraj np wymyśliłam, ze miałam podane dwa zarodki i moze jeden obumarł i dlatego ta beta jest taka dziwna. W widełkach sie mieszczę, przyrost jest dobry. A dzisiaj, przypadkiem, znalazłam w necie, ze to wlasnie tez jest jedna z możliwości niższych wartości bety... Słyszałyście o czyms takim ??
Podziel się: