reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Cześć dziewczyny chyba się uspokoilo aplikowalam lutinusa i było jeszcze dużo jasniejszd niż wczoraj ale nadal będę monitorowala co się dzieje, pół nocy nie przespalam snów miałam milion ale narazie spokojnie jest[emoji106]
Kochane powodzenia na wizytach dzisiaj, Rybka trzymam kciuki za super wieści [emoji110][emoji110]
Szczerze to mnie trochę te info o tych betach zaniepokoilo bo robiłam 2 tylko więc zaluje że to przeczytałam bo byłam spokojna a teraz myśli tysiąc [emoji17]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam dokładnie to samo :(
Teraz ze ściśniętym żołądkiem czekam na wynik bety.

reklama
Ja mam dokładnie to samo :(
Teraz ze ściśniętym żołądkiem czekam na wynik bety.
Trzymam kciuki żeby ładnie przyrastala[emoji175] ja gdybym dzisiaj zrobiła to wynik miałabym na wtorek ale wolę leżeć w łóżku i odpoczywać już wczoraj poinformowałam męża że obiadu nie będzie dzisiaj [emoji4]

Trzymam kciuki żeby ładnie przyrastala[emoji175] ja gdybym dzisiaj zrobiła to wynik miałabym na wtorek ale wolę leżeć w łóżku i odpoczywać już wczoraj poinformowałam męża że obiadu nie będzie dzisiaj [emoji4]

My dzisiaj mamy wesele mojej przyjaciółki. Może pozwoli mi się to trochę zrelaksować.
Jeśli chodzi o jedzenie, to ja od kilku dni w ogóle nie mam apetytu. Mama dostarcza nam obiady, więc mąż ma co jeść ;)

My dzisiaj mamy wesele mojej przyjaciółki. Może pozwoli mi się to trochę zrelaksować.
Jeśli chodzi o jedzenie, to ja od kilku dni w ogóle nie mam apetytu. Mama dostarcza nam obiady, więc mąż ma co jeść ;)
U mnie też z apetytem kiepsko jak zawsze jadłam i jadłam tak teraz nie mam ochoty zbytnio na nic głodna jestem ale zjem trochę i już pelna [emoji28]
Tylko nie skacz tam za dużo [emoji445][emoji445] niech te nasze życie dam nam odrobinę spokoju choć teraz [emoji5][emoji8]

Dziewczyny powodzenia na wizytach ☺☺

U mnie narazie cisza wszystko wczoraj ustapilo,ale z tego wszystkiego to juz o 19 zasnelam ale prosilam M zeby w nocy mnie budzil bo chcialam wszystko kontrolowac.

Dzien dobry wszystkim...
Mam pytanie od dzis mam zwolnienie...od pani ktora mi je wypisywala dowiedzialam sie ze to jest zwolnienie ciazowe na 100% i nie muszę lezec...ale moja kadrowa mowi ze ona tego z l4 nie widzi i musze dostarczyc zaświadczenie ze jestem w ciazy...czy ktoras z was tez miala taka sytuacje? Czy dostane takie zaswiadczenie jeszcze przed serduszkiem?
Ja dopiero dostalam L4 ciazowe po wizycie serduszkowej i zaswiadczenie a tak bylam caly czas na zwyklym L4

reklama
Z tego co mi wiadomo, ciążowe l4 otrzymuje sie wraz z założeniem karty ciąży, czyli po zobaczeniu i usłyszeniu serduszka :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dostalam ciazowe L4 przed serduszkiem i karty ciazy nie mialam zakladanej, bo po L4 pojechalam do gina do innej kliniki, bo w mojej nie chcieli mnie juz zapisac bo nie bylo wolnego terminu.

Nigdy zaswiadczenia o ciazy nie dostalam.

L4 ciazowe mialam po skonczeniu L4 z punkcji. Gin mi nawet usg nie robil bo bylo za wczesnie. Przynioslam tylko 3 bety.

Napisane na LG-D620 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry