reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

Kasienko w Polsce masz ten wybór ze jak nie ten to inny Ci wystawi zwolnienie . Myślę że jest to do załatwienia na 100 %
Podziwiam ze wytrzymujesz w pracy gdzie szefowa mówi Ci w co masz się ubrać bo za ładnie wyglądasz. ....
Coś mi tu śmierdzi :laugh2: ze to koleżanka Twojej szwagierki lub teściowej .
Twoja praca nie jest "zdrowa "
Wiec kup sobie w nagrodę nowy TV i zwolnienie i pokaż palec swojej szefowej.
Ja też mam 1 dziwna szefowa ..... tez niby zostawię ta prace jak zajde :) i tak 5 lat :szok:
Moja wiedząc że idę do szpitala na gastroskopie w uspieniu na 8 potrafi zadzwonić do mnie wieczorem i zapytać czemu nie przyszłam do pracy coś się stało :D
Badanie miałam. .....
To ile ta gastroskopia trwa :laugh2: tam pracuje od 8 do 12 ha ha ha i się dziwi ze nie dojechałem na chwile :)
Albo 2 dni po operacji dzwoni i pyta czy jak tam się czujesz będziesz w poniedziałek :D kiedyś mi podnosilo to ciśnienie teraz mnie śmieszy .
Dalej tam ciągle chodź franca mało sympatyczna :biggrin2:

reklama
Zazrosci wszystkiego...nikt mnie nie moze w biurze odwiedzac...i probowala zakazac mi chodzic w szpilkach i sukienkach...codzienniebgada ze jak tylko zajde w ciaze to pierwszego dnia kiedy wroce bede zwolniona...
Hehe to glupia pinda jest szefoea a nie wie ze prawo zabrania zwolnienia kobiety ktora wrocila do pracy po porodzie i maciezynskim jak dobrze pamietam przez rok :)

OGLOSZENIE PARAFIALNE DLA NOWYCH FORUMOWICZEK:):):)
Gdyby ktoras chciala dolaczyc do Grupy Nasze Historie,a jeszcze nie ogarnia co i gdzie jest :
Na zielonym pasku do gory ,jest kwadrat z napisem "GRUPY" ....
Dziekuje dobra kobieto, dołączyłam [emoji846]

Dziewczyny śliczny trzydniowy bobas buszuje już ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

3mam kciuki!!! [emoji110][emoji110][emoji110]

w listopadzie 6 lat konczy. Ja sie zazeram grejpfrutami, sliwkami i innymi owocami :) do tego soki owocowe ktorych wczesniej nie lubilam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak moj, tez ma 6lat. Wczoraj z nim sobie leżę i któryś raz steknelam, bo strasznie złe sie czuje ostatnie dni, a Filip pyta dlaczego ja tak marudzę, mowie , ze brzuch mam chory, ten mi robi 'masaż niemowlaczka' i pyta dlaczego, ja ze nie wiem,moze dzidzie tam mam, a on buzie otworzył, oczy wytrzeszczył , zakrył twarz rękoma, a po chwili mowi: pamiętaj, ze ja tylko żadnej dziewczynki nie chce!! Tylko chłopak moze byc! ...[emoji848]

Koleżanka mi ostatnio powiedziała, że w necie można kupić wino bezalkoholowe. Kosztuje ok. 20 zł i podobno jest pyszne. Jest robione dokładnie tak samo, jak normalne, tylko na koniec odparowują alkohol.

Ja tak kiedyś niechcący , wszystkie % z grzańca odparowałam, jak się zagdalam, to pózniej chyba litr sama wypiłam i nawet w głowie nie zaszumiało.

Mi pierwsza beta wyszla 13 dpt i to bardzo niska...czyli ja tez nie wiem co to wysoka beta. Nawet nie wiem jaka mam teraz bo musialam wrocic do uk. Czekam na usg..

Ja tez w uk, z wakacji w Pl wróciłam we czwartek.
Gdzie bedziesz robiła usg? Ja nawet do GP sie nie wybieram, bo tam dostanę dopiero w 12tc. Chyba , ze sie mylę i po invitro zrobią szybciej? Ale watpię . Rozejrzę sie za jakimś polskim ginem, tylko poszukam jakiegoś z dobrym sprzętem zeby moja kropkę dostrzegł , o
Ile w ogole cos tam bedzie. Jutro albo we wtorek zrobię betę w jakimś Pl lab. Jak dalej cos wyjdzie to wtedy bede wybierać sie na usg.

Przeszłam dzis ze 100m w parku tomyslalam, ze ducha wyzione. Poczytałam tu , ze niektóre z Was tez tak maja, bo dzis to juz sie przestraszyłam , ze moze cos ze mna nie tak. Oprocz tego energii zero, głowa pęka drugi dzien, brzuch pobolewa, w nocy siku wstaje 5 razy. Normalnie padam na nos. Ani ręka ani noga. Zemdliło mnie dzis w dzien. Piszecie, ze od progesteronu tak moze byc ... Moze to byc jeszcze hiperka? Ciagle mam brzuch jak balon . Nie wierze, ze to ciąża u mnie przy takiej becie... Jak mam dostać okres to obym dostała jak najszybciej. ..

reklama
Trzymamy kciuki za bety na wysokosciach, cudowne widoki oraz bezbolesne zastrzyki :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :)
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za agatek28 oby wytrzymala z synkiem jak najdluzej w 2-paku

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
5:Zosia87 - wyniki bety
5:Ewunka - rozpoczecie stymulacji

6:katherina203 - betowanie
6:Hooope86 - wizyta kontrolna u gin
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
9:milagros wizytya kontrolna przed transferem
9: Ewunka - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
12:shaggy - rozpoczecie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
16:kilosierra- betowanie
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

Do góry