reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Kasienko w Polsce masz ten wybór ze jak nie ten to inny Ci wystawi zwolnienie . Myślę że jest to do załatwienia na 100 %
Podziwiam ze wytrzymujesz w pracy gdzie szefowa mówi Ci w co masz się ubrać bo za ładnie wyglądasz. ....
Coś mi tu śmierdzi :laugh2: ze to koleżanka Twojej szwagierki lub teściowej .
Twoja praca nie jest "zdrowa "
Wiec kup sobie w nagrodę nowy TV i zwolnienie i pokaż palec swojej szefowej.
Ja też mam 1 dziwna szefowa ..... tez niby zostawię ta prace jak zajde :) i tak 5 lat :szok:
Moja wiedząc że idę do szpitala na gastroskopie w uspieniu na 8 potrafi zadzwonić do mnie wieczorem i zapytać czemu nie przyszłam do pracy coś się stało :D
Badanie miałam. .....
To ile ta gastroskopia trwa :laugh2: tam pracuje od 8 do 12 ha ha ha i się dziwi ze nie dojechałem na chwile :)
Albo 2 dni po operacji dzwoni i pyta czy jak tam się czujesz będziesz w poniedziałek :D kiedyś mi podnosilo to ciśnienie teraz mnie śmieszy .
Dalej tam ciągle chodź franca mało sympatyczna :biggrin2:

reklama
Zazrosci wszystkiego...nikt mnie nie moze w biurze odwiedzac...i probowala zakazac mi chodzic w szpilkach i sukienkach...codzienniebgada ze jak tylko zajde w ciaze to pierwszego dnia kiedy wroce bede zwolniona...
Hehe to glupia pinda jest szefoea a nie wie ze prawo zabrania zwolnienia kobiety ktora wrocila do pracy po porodzie i maciezynskim jak dobrze pamietam przez rok :)

OGLOSZENIE PARAFIALNE DLA NOWYCH FORUMOWICZEK:):):)
Gdyby ktoras chciala dolaczyc do Grupy Nasze Historie,a jeszcze nie ogarnia co i gdzie jest :
Na zielonym pasku do gory ,jest kwadrat z napisem "GRUPY" ....
Dziekuje dobra kobieto, dołączyłam [emoji846]

Dziewczyny śliczny trzydniowy bobas buszuje już ....

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

3mam kciuki!!! [emoji110][emoji110][emoji110]

w listopadzie 6 lat konczy. Ja sie zazeram grejpfrutami, sliwkami i innymi owocami :) do tego soki owocowe ktorych wczesniej nie lubilam.

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

To tak jak moj, tez ma 6lat. Wczoraj z nim sobie leżę i któryś raz steknelam, bo strasznie złe sie czuje ostatnie dni, a Filip pyta dlaczego ja tak marudzę, mowie , ze brzuch mam chory, ten mi robi 'masaż niemowlaczka' i pyta dlaczego, ja ze nie wiem,moze dzidzie tam mam, a on buzie otworzył, oczy wytrzeszczył , zakrył twarz rękoma, a po chwili mowi: pamiętaj, ze ja tylko żadnej dziewczynki nie chce!! Tylko chłopak moze byc! ...[emoji848]

Koleżanka mi ostatnio powiedziała, że w necie można kupić wino bezalkoholowe. Kosztuje ok. 20 zł i podobno jest pyszne. Jest robione dokładnie tak samo, jak normalne, tylko na koniec odparowują alkohol.

Ja tak kiedyś niechcący , wszystkie % z grzańca odparowałam, jak się zagdalam, to pózniej chyba litr sama wypiłam i nawet w głowie nie zaszumiało.

Mi pierwsza beta wyszla 13 dpt i to bardzo niska...czyli ja tez nie wiem co to wysoka beta. Nawet nie wiem jaka mam teraz bo musialam wrocic do uk. Czekam na usg..

Ja tez w uk, z wakacji w Pl wróciłam we czwartek.
Gdzie bedziesz robiła usg? Ja nawet do GP sie nie wybieram, bo tam dostanę dopiero w 12tc. Chyba , ze sie mylę i po invitro zrobią szybciej? Ale watpię . Rozejrzę sie za jakimś polskim ginem, tylko poszukam jakiegoś z dobrym sprzętem zeby moja kropkę dostrzegł , o
Ile w ogole cos tam bedzie. Jutro albo we wtorek zrobię betę w jakimś Pl lab. Jak dalej cos wyjdzie to wtedy bede wybierać sie na usg.

Przeszłam dzis ze 100m w parku tomyslalam, ze ducha wyzione. Poczytałam tu , ze niektóre z Was tez tak maja, bo dzis to juz sie przestraszyłam , ze moze cos ze mna nie tak. Oprocz tego energii zero, głowa pęka drugi dzien, brzuch pobolewa, w nocy siku wstaje 5 razy. Normalnie padam na nos. Ani ręka ani noga. Zemdliło mnie dzis w dzien. Piszecie, ze od progesteronu tak moze byc ... Moze to byc jeszcze hiperka? Ciagle mam brzuch jak balon . Nie wierze, ze to ciąża u mnie przy takiej becie... Jak mam dostać okres to obym dostała jak najszybciej. ..

reklama
Trzymamy kciuki za bety na wysokosciach, cudowne widoki oraz bezbolesne zastrzyki :)
✊✊✊✊nie puszczamy za wgryzanie sie kropkow w nowe 9 miesieczne domki mamus :*

Wrzesien mamy to kobietki to bedzie nasza jesien :biggrin2::tak: owocna w kolejne ciaze ruszamy do boju po nasze szczescia.
Niech wrzesien bedzie jeszcze bardziej szczesliwszy niz lipiec i sierpien razem wziete :)
Wakacje zakonczone z mega pozytywni wiadomosciami o kolejnych ciazach niech to dalej trwa :tak::tak::tak:
Mamy to dzieciaczki przychodza na swiat :*
Bety sa w koncu pozytywne :) :) forum odczarowane :)
Worek dobrych wiadomosci pękł bety rosna w górę sa kolejne ciążę czekamy na reszte :):*:wink::yes:
  • Trzymamy kciuki za szyjke pisanki zeby sie nie skracala
  • Kciuki za blizniaki madziagi zeby szybko mogly zdrowiutkie wyjsc z rodzicami do domku
  • Trzymamy kciuki za agatek28 oby wytrzymala z synkiem jak najdluzej w 2-paku

Wrzesień
Shake it up baby, twist and shout :)
Bedzie sie dzialo tej jesieni :)

5:Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
5:ema51 -betowanie
5:Zosia87 - wyniki bety
5:Ewunka - rozpoczecie stymulacji

6:katherina203 - betowanie
6:Hooope86 - wizyta kontrolna u gin
8: rybka14-wizyta u gin prowadzacej ciążę
9:milagros wizytya kontrolna przed transferem
9: Ewunka - wizyta kontrolna w trakcie stymulacji
12:shaggy - rozpoczecie stymulacji
13:nieagatka - badanie prenatalne
14:milagros - transfer
16:kilosierra- betowanie
19:rybka14- wizyta kontrolna u gin prowadzacej ciążę
21:husan- badania prenatalne
26:rybka14 badania prenatalne
gosia321- rozpoczecie stymulacji
Falka- rozpoczecue stymulacji
BeataWarszawa - rozpoczecie stymulacji
Natalia89- rozpoczecie stymulacji
Jaskolcia -histeroskopia
Skontrolujcie kalendarz gdzie którą dopisac :)
;) :D
♡♡♡♡♡[/QUOTE][/QUOTE]

Do góry