Ewunka
Fanka BB :)
Kasienko w Polsce masz ten wybór ze jak nie ten to inny Ci wystawi zwolnienie . Myślę że jest to do załatwienia na 100 %
Podziwiam ze wytrzymujesz w pracy gdzie szefowa mówi Ci w co masz się ubrać bo za ładnie wyglądasz. ....
Coś mi tu śmierdzi ze to koleżanka Twojej szwagierki lub teściowej .
Twoja praca nie jest "zdrowa "
Wiec kup sobie w nagrodę nowy TV i zwolnienie i pokaż palec swojej szefowej.
Ja też mam 1 dziwna szefowa ..... tez niby zostawię ta prace jak zajde i tak 5 lat
Moja wiedząc że idę do szpitala na gastroskopie w uspieniu na 8 potrafi zadzwonić do mnie wieczorem i zapytać czemu nie przyszłam do pracy coś się stało
Badanie miałam. .....
To ile ta gastroskopia trwa tam pracuje od 8 do 12 ha ha ha i się dziwi ze nie dojechałem na chwile
Albo 2 dni po operacji dzwoni i pyta czy jak tam się czujesz będziesz w poniedziałek kiedyś mi podnosilo to ciśnienie teraz mnie śmieszy .
Dalej tam ciągle chodź franca mało sympatyczna
Podziwiam ze wytrzymujesz w pracy gdzie szefowa mówi Ci w co masz się ubrać bo za ładnie wyglądasz. ....
Coś mi tu śmierdzi ze to koleżanka Twojej szwagierki lub teściowej .
Twoja praca nie jest "zdrowa "
Wiec kup sobie w nagrodę nowy TV i zwolnienie i pokaż palec swojej szefowej.
Ja też mam 1 dziwna szefowa ..... tez niby zostawię ta prace jak zajde i tak 5 lat
Moja wiedząc że idę do szpitala na gastroskopie w uspieniu na 8 potrafi zadzwonić do mnie wieczorem i zapytać czemu nie przyszłam do pracy coś się stało
Badanie miałam. .....
To ile ta gastroskopia trwa tam pracuje od 8 do 12 ha ha ha i się dziwi ze nie dojechałem na chwile
Albo 2 dni po operacji dzwoni i pyta czy jak tam się czujesz będziesz w poniedziałek kiedyś mi podnosilo to ciśnienie teraz mnie śmieszy .
Dalej tam ciągle chodź franca mało sympatyczna