reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kto po in vitro?

reklama
w ogole caly czas mam w glowie taka mysl ze przy tym estradiolu to te komorki byly jakies uszkodzone i ze cos bedzie nie tak :(

o, tez bym zjadla dobrgo chleba, np z orzechami.. :)

Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom

Za pomidorowymi nie przepadam. Ja pilam głównie melisę i wodę. Dziś napiłam się tego pomarańczowego i chyba go dokończę :)
Polecam gaspacho .
Pomidor
Ogórek
Czosnek
Oliwa z oliwek
Ocet winny
Może być papryka czerwona
Sól
I niebo w gębie .
Można dodać kawałki szynki panmenskiej i jajko na twardo .
I jeść ze smakiem :biggrin2:

w ogole caly czas mam w glowie taka mysl ze przy tym estradiolu to te komorki byly jakies uszkodzone i ze cos bedzie nie tak :(

o, tez bym zjadla dobrgo chleba, np z orzechami.. :)

Ja robię ze słonecznikiem i dynią, ale orzechy to też dobra myśl. Gdy zrobimy w końcu zlot mam z BB, to upiekę chleb ;)
Komórki nie są uszkodzone, nosisz w sobie dwa słodkie, zdrowe bobasy! :)

nie bedzie :p Nie balam sie bo estradiol 210 nie sugerowal zbytniego urodzaju, a poprzednim razem przy 4 komorkach i e2 150 po pregnylu mialam progesteron 0,8 - wiec zalozylam ze te tez puste. I wykupilam leki na nastepne podejscie ;)

Wiesz ze E tylko coś sugeruje .
Na moich wynikach napisali w fazie owulacji między 100 a 500 :)

reklama
Do góry