reklama
lile
Fanka BB :)
nie wie, jeszcze mu nie powiedzialam - wydaje mi sie ze za wczesnie jeszcze
Napisane na iPad w aplikacji Forum BabyBoom
butterfly1331
Moderator
Pyszności! Gdzieś przeczytałam, że po transferze nie wolno pić soków z cytrusów, więc omijam pomarańcze, chociaż dzisiaj mam już smaka na sok.Wasze zdrowie Zobacz załącznik 771149
butterfly1331
Moderator
A przypomnij mi, w jakim on jest wieku?nie wie, jeszcze mu nie powiedzialam - wydaje mi sie ze za wczesnie jeszcze
lile
w listopadzie 6 lat konczy. Ja sie zazeram grejpfrutami, sliwkami i innymi owocami do tego soki owocowe ktorych wczesniej nie lubilam.
Ewunka
Takie rzeczy się raczej nie dzieją hiWiem, wiem Gorzej, jak się jeszcze podzielą i zrobi się 6 Wtedy to dopiero będzie problem z brakującymi cyckami
Widzisz całe forum jedna rybka co się podzieliła.
Ale mam w głowie ta kobietę z parku co podała 3 i urodziła 4 szt. ..... to jest już szał ale małe prawdopodobieństwo
Ewunka
To mango melon jabłkoPyszności! Gdzieś przeczytałam, że po transferze nie wolno pić soków z cytrusów, więc omijam pomarańcze, chociaż dzisiaj mam już smaka na sok.
butterfly1331
Moderator
To, gdy się dowie, to już się zorientuje, że coś się zmieni. Ale faktycznie masz jeszcze czas,zeby go przygotować.w listopadzie 6 lat konczy. Ja sie zazeram grejpfrutami, sliwkami i innymi owocami do tego soki owocowe ktorych wczesniej nie lubilam.
Ja chyba też się skuszę na ten sok pomarańczowy, bo kupiłam sobie dziś marchewkowy, ale zupełnie mi nie wchodzi.
butterfly1331
Moderator
I Lile! Był jeden, są dwaTakie rzeczy się raczej nie dzieją hi
Widzisz całe forum jedna rybka co się podzieliła.
Ale mam w głowie ta kobietę z parku co podała 3 i urodziła 4 szt. ..... to jest już szał ale małe prawdopodobieństwo
reklama
lile
Podziel się: