lile
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja czekałam jeden dzień więc dasz radę [emoji8] trzymam kciukasy [emoji110][emoji110][emoji214]Nie robiłam w klinice gdzie miałam in vitro bo to drugi koniec Warszawy ale w prywatnej przychodni i niestety była taka kolejka i nie zdążyłam na pierwsza partie bo bym miała juz po 13 dlatego czekam tyle czasu :/
Nie robiłam w klinice gdzie miałam in vitro bo to drugi koniec Warszawy ale w prywatnej przychodni i niestety była taka kolejka i nie zdążyłam na pierwsza partie bo bym miała juz po 13 dlatego czekam tyle czasu :/
Ja czekałam jeden dzień więc dasz radę [emoji8] trzymam kciukasy [emoji110][emoji110][emoji214]
Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
Aj tam aj tam jeszcze tyle dni niepewnych przed nami że to to pikuś [emoji6] mnie też bolało jak na @ kilka dni więc może być dobrze [emoji1]Taka niepewność jest chyba najgorsza
4,5 lub 5.teraz mam 5,5 cm. Nie wycinamy. Mam się tak sobie. Czasem Was podczytuje . Leki póki co pochowalam i organizm odpoczywa.Głowa nie bardzo ale cóż...Trzymaj się Słoneczko. Za Was wszystkie trzymam kciuki &&&&&Koralik siostrxyczko a przy jakich wymiarach torbieli Ty startowalas. ?
I jak się czujesz serce Ty moje. ?