reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Rybka, czy po transferze miałaś jakąś specjalną dietę? Mogłaś jeść wszystko ?
Jadłam to co lubię i na co miałam ochotę żadnej diety ani przed transferem ani po brałam tylko witaminy dodatkowo ( cynk selen magnez femibion i folic 15 mg acard i Wit c 1000 ale z ta Wit. c to tak co drugi dzień ) ja trzy dni po transferze ppojechałam w góry i dużo chodziłam i nie myślałam tyle może to pomogło ale żadnej diety

reklama
Nie takie uff bo tarczyca jest odpowiedzialna za wiekszosc hormonow pliciowych. Wiec nie wiem czemu taka opieszalosc lekarzy przy sprawdzaniu poziomu po transferze
Cześć dziewczyny :) miłego dnia :)
Milagros pilnuj tej tarczycy,bo u mnie lekarz olal i pierwsze podejście psu w nos :/
Miałam 2.5 i nie kazał nic z tym robić, a potem embriolog powiedział, że to było za dużo i widać po jakości komórek, że były jakieś problemy endokrynologiczne. Pilnuj tego mocno.

Cześć dziewczyny! Wczoraj miałam drugi podgląd endometrium i ładnie rośnie, wiec termin transferu nie uległ zmianie.
Dziś rano zaczęłam rytuał czyli 2x1 lutinus, 2x1 luteina waginalnie i 2x1 luteina pod język. Zostaje estrofem 3x1 i folik.

Powodzenia na dzisiejszej becie! :-)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć dziewczyny :) miłego dnia :)
Milagros pilnuj tej tarczycy,bo u mnie lekarz olal i pierwsze podejście psu w nos :/
Miałam 2.5 i nie kazał nic z tym robić, a potem embriolog powiedział, że to było za dużo i widać po jakości komórek, że były jakieś problemy endokrynologiczne. Pilnuj tego mocno.
Czyli sugerujecie zeby teraz po transferze zbadać tarczyce?

reklama
Do góry